Haberler

Babasını baltayla öldürdü, savunmasında "Babanı öldür' diye sesler duydum" dedi

Güncelleme:

Geçtiğimiz 23 Şubat'ta Yıldırım ilçesine bağlı Ortabağlar Mahallesi Ören Sokak'ta meydana gelen olayda; Eyüp Yıldız ile babası Mehmet Yıldız arasında tartışma çıktı. Tartışma, kavgaya dönüşürken Eyüp Yıldız, depodan aldığı baltayı babasının başı ile sırtına vurdu. Ardından da Yavuz Selim Polis Merkezi'ne giderek, babasını öldürdüğünü söyledi. Eve gelen polis ekipleri, Mehmet Yıldız'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yıldız, 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

YARGILANMASINA BAŞLANDI

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Eyüp Yıldız'ın yargılanmasına başlandı. Yıldız'ın cezaevinden SEGBİS aracılığıyla katıldığı duruşmada, taraf avukatları hazır bulundu.

Babasını baltayla öldürdü, savunmasında 'Babanı öldür' diye sesler duydum' dedi

"BABANI ÖLDÜR' DİYE SESLER DUYDUM"

Eyüp Yıldız, savunmasında, "Olay günü kendimi öldürmek için çok sayıda hap içtim. Ancak ölmedim. Babam, ölen annemle ilgili kötü konuşuyordu ve bana hakaretler ediyordu. Uyuşturucu kullanıyordum. Olay günü, 'Babanı öldür, kendini öldür' diye sesler duymaya başladım. Babam, uyuşturucuyu bırakmazsam beni öldüreceğini söylüyordu. Uyuşturucunun etkisi altındaydım. Sabah uyandığımda babam yerde hareketsiz yatıyordu. Olayın nasıl olduğunu bilmiyorum, kendimde değildim. Kendime geldiğimde babamın öldüğünü gördüm, polise gidip, teslim oldum. Beraatimi istiyorum" dedi.

"EŞİM BABASIYLA SÜREKLİ TARTIŞIRDI"

Eyüp Yıldız'ın eşi Hatice Yıldız (40) ise tanık olarak verdiği ifadede, "Olay günü Zonguldak'ta, annemin yanındaydım. Eyüp, ikinci evliliğim. Eyüp'ün haline üzülüyordum. Eşim telefonları açmayınca Bursa'ya geldim. Olayı öğrendim. Eyüp ile babası sürekli tartışırdı. Ancak aralarına girmek istemiyordum. Eşim, birilerinin dolduruşuna gelip, evde sürekli kavga çıkarırdı. Birileriyle konuşmadığında ise iyi insandı, evde sakindi" diye konuştu.

AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILACAK

Mahkeme heyeti, Eyüp Yıldız'ın tutukluluk halinin devamı ile akli dengesinin yerinde olup olmadığının İstanbul Adlı Tıp Kurumu'nca belirlenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Babasını baltayla öldürdü, savunmasında 'Babanı öldür' diye sesler duydum' dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yıldız Eyüp Yıldız Eyüp Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (18)

duruşa bak hele:

şu pozlara bak şu durusa bak hele

12
0
yanıtYanıtla
ERKIN:

Adli yarim saatte cozer. Benim en sinir oldugum da avukat agzi ile verilen ifadeler. Adam 3 kisiyi dogramis surayi hatirlayamiyorum filan diyor. Eh beeee avukat resmen suca ortak oluyorsun, resmen hile yapiyorsun. Bu dunya boyle ama birde obur dunyasi var bu isin.

10
0
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Araştırmanıza gerek yok, ben tehşisi koydum, şizofren , seslere göre hareket ediyor , babanı öldür sonra kendini , piskopat o başka birşey.

9
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Kendini niye öldürmedin ya katil herif..

10
0
yanıtYanıtla
Fayansci Apti:

Devlet bir an once pislik temizleme kurumu kursun, insan görünumündeki pislikleri

8
1
yanıtYanıtla
sözleşme:

Fayanscılardan başlayacaklarmış dikkat et kendine. . .

yanıt0
yanıt1
HAKKI AYDIN BULUT KARAGÜNDOSTU:

ALLAH BELANI VERSİN AMİN

6
0
yanıtYanıtla
Ahmet akbaba:

Herkese şeytan vesvese verir.sinede meyilli olursa sonuç budur.ibretlik bir olay aklını vicdanını kullanmamış.saldırgan bir deli olduğunu(şizofren) kabul etsek bile tedavisi yoktur.toplumdan derhal izole edilmeli.batıda bunun çok örneği var.yıllarca psikoloji k tedavi görüyorlar.yine aynı.çünkü bu tiplerde merhamet yoktur.

6
0
yanıtYanıtla
DURAN TEKERLEK:

ayak yapıyor. deli rolü yapıp yırtmaya çalışıyor.

5
0
yanıtYanıtla
Lan İsmail:

Akıl sağlığı yerinde plan bir insan ailesine duyarlı olan anne veya babasını öldürürse imandan çıkar ve cenaze namazı kılınmaz.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title