Haberler

Babalar Günü

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında, sevgi, özveri ve güvenin sembolü olan ailenin temel direği babaların, hayatın her safhasında varlıkları aileyi onurlandırdığını, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgelediğini belirtti.

Çınar ağacı misali ailesine kol kanat geren babaların, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için büyük bir özveri ile çaba harcadığını aktaran Şeker, şunları kaydetti:

"Yaşamımızın güçlü çınarları babalar, ailenin birlikteliği, aile içi uyum ve ailenin güvencesini sağlama gibi yerine getirdikleri çok önemli görevlerle, sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına çok önemli katkılar sunmaktadır. Toplumsal yaşamda da sevgi ve saygıyı hak eden en değerli kutsal varlıklarımız olan ve üzerimizde çok büyük hakkı olan anne ve babalarımızın gönlünü almak, onların rızasını kazanmak ve onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın en önemli görevidir. Bu duygu ve düşünceler ile tüm babaların Babalar Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik eder, aileleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat dilerim."

Kaynak: AA / Güncel

Babalar Günü Recep Şeker Ak Parti Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title