Haberler

"Baba Parası" filminin başrol oyuncuları izleyiciyle buluştu

Güncelleme:

Yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı "Baba Parası" filminin başrol oyuncuları Edirne'de seyirciyle bir araya geldi.

Kentteki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya, filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir katıldı.

Filmin gösterimi öncesinde gazetecilere açıklama yapan Cemcir, seyircinin ilk günden itibaren filme ilgi gösterdiğini ve sinema salonlarında seyirciyle buluşmaya devam edeceklerini söyledi.

"Siz de Zeki Alasya ve Metin Akpınar gibi ortak dizi ve filmlerde yer alıyor, hiç ayrılmıyorsunuz, bu böyle devam edecek mi?" sorusuna Kural, "Zeki Alasya ve Metin Akpınar'a yakıştırılmak ve benzetilmek, bizim için onur verici bir durum. Onlar gibi olmak imkansız, 38 yıl birlikte tiyatro ve film yapmışlar. Biz de inşallah 38 yıl devam ettiririz." yanıtını verdi.

Cemcir, Zeki Alasya ile tanışamadığını belirterek, "Metin ağabey ile oturduk, sohbet ettik, mesleki anlamda bize kattıkları oldu. Yakıştırılmak güzel ama onlar gibi olmak biraz zor. Biz de 12 yıldır, 4 dizi, 6 film yaptık. Şu an filmimizin sonuçları iyi gidiyor." diye konuştu.

Cemcir, gelecek dönem televizyon olmasa da dijitale yapacakları bir dizi film projeleri olduğunu sözlerine ekledi.

Söyleşinin ardından Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Kontrol Derneği Başkanı Bahri Dinar'ın ciğer ikram ettiği oyuncular, "Tavası var, ciğeri var, yanında da biberi var. Abe güzel Edirnem sende daha neleri var" türküsünü birlikte söyledi.

Daha sonra Kural ve Cemcir, sinemaseverlerle "Baba Parası" filmini izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Selçuk Aydemir Zeki Alasya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title