Haberler

Karpuz Tarlasında Baba ve Oğul Ölü Bulundu

Güncelleme:

Silivri'de 45 yaşındaki baba ve 21 yaşındaki oğlu karpuz tarlasında, ölü halde bulundu.

Silivri Gümüşyaka'da bulunan bir karpuz tarlasında baba-oğul ölü olarak bulundu. Jandarma ekipleri, baba Tamer Yavuz ile oğul Mert Yavuz'un silahla vurularak öldüğünü tespit ederken, cenazeler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BABA VE OĞUL TARLADA ÖLÜ BULUNDU

Olay; Silivri'nin Gümüşyaka Mahallesi Gölet mevkiinde meydana geldi. 45 yaşındaki Tamer Yavuz ve 21 yaşındaki oğlu Mert Yavuz, gölet kenarında bulunan karpuz tarlasında ölü bulundu. Edinilen bilgilere göre, baba- oğlun cansız bedenleri sabah kahvaltı getiren Mert Yavuz'un kız kardeşi ve dedesi tarafından bulundu.

SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLER

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri şahısların silahla vurularak öldüğünü tespit etti. Ekipler, çevre güvenliğini alarak emniyet şeridi ile bölgeyi kapattı. Nöbetçi savcının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından baba-oğlun cenazeleri kesin ölüm sebeplerinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Tamer Yavuz Gümüşyaka Silivri Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

berk:

bunlar kurt turk çatışmasına çevirdiler allah muhafaza türklerde artık doğuda olup bitenlere dur desin koltul sevdalıları bu ülkeyi mahfetti sonumuz iyiye gitmiyor

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title