Haberler

B.B. Belediyespor'da Kelemençe Dönemi

Büyükşehir Belediyespor'un önceki akşam gerçekleştirilen genel kurulu sonrasında Mehmet Kelemençe, yeni dönemde kulüp başkanlığına seçildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü genel kurulu önceki akşam gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Sefer Atak'ın yaptığı genel kurulda Mehmet Kelemençe başkanlığındaki yönetim kurulu listesi, seçimlerde tek liste olarak yer aldı. Yapılan oylama sonrasında Mehmet Kelemençe ve yönetimi oy birliği ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetim kuruluna seçildi. Büyükşehir Belediyespor'un bayrağını yeni göreve gelen arkadaşlara teslim etmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren eski Başkan Yusuf Hocaoğlu, "Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün başarısı için gecemizi gündüzümüze kattık. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettik. Faaliyet gösterdiğimiz branşlarda hep zirve için mücadele ettik. Son anlarda yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle şampiyonlukları kaçırdık. Görev yaptığım arkadaşlarımla birlikte her zaman uyum içerisinde ve Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için çalıştık. Şimdi bayrağı teslim etme zamanı. Yeni göreve gelen arkadaşlarıma başarılar diliyor, bize her zaman destek olan ve maddi ve manevi yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyespor kulübüne hizmetlerinden dolayı Yusuf Hocaoğlu ve ekibine teşekkür eden Başkan Mehmet Kelemençe, "Bayrağı teslim aldık ve arkadaşlarım ile birlikte çıtayı daha yükseğe çıkartmak için mücadele edeceğiz. Güçlü ve başarılı bir Büyükşehir Belediyespor kulübü için çaba göstereceğiz. Görev bölümünü yaptıktan sonra yol haritamızı belirleyecek ve hedeflerimizi koyacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Yusuf Hocaoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title