Haberler

Kaleyi İçten Fetheden Azra Akın Müstakbel Kaynanası ile Edirne'de Çeyiz Baktı

Güncelleme:

2002 dünya güzeli Azra Akın, sevgilisi Atakan Koru'nun memleketi Edirne'yi mesken tuttu. Müstakbel kayınpederinin 'Babalar Günü'nü kutlayan Akın, müstakbel kaynanası ile de çeyizlik baktı.

2002 dünya güzeli Azra Akın, sevgilisi Atakan Koru'nun memleketi Edirne'nin İpsala ilçesine gelerek müstakbel kayınpederi Ahmet Koru'nun 'Babalar Günü'nü kutladı. Sonra da müstakbel kaynanası ile Edirne'yi gezip çeyizlik baktı.

KAYNANASI İLE ÇEYİZ BAKTI

Akın, İstanbul'a dönmeden müstakbel kayınvalidesi Seniye Koru'yla Edirne'de Tava Ciğer yerken kentin bazı tarihi yerlerini de gezdi. Ciğerci çıkışında hayranlarıyla fotoğraf çektiren Akın, bir de kentin en büyük simgelerinden biri olan Tarihi Meriç Köprüsü'nün de kadrajda bulunduğu fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Azra Akın'ın müstakbel kayınvalidesi Seniye Koru'yla Edirne'de düğün için çeyiz baktığı da öğrenildi.

ANNELER GÜNÜNDE DE EDİRNE'DEYDİ

Akın'ın geçtiğimiz Anneler Günü'de Edirne'nin İpsala ilçesine gelmiş, katıldığı bir düğünde Roman havası eşliğinde göbek attığı basında geniş yer almıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Babalar Günü Azra Akın İpsala Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title