Haberler

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: İşgalcilere son şansı veriyoruz, topraklarımızdan çıkın

Güncelleme:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Çayırlı, Kışlak, Efendiler dahil 8 köy kurtarıldığını belirterek Ermenistan'a, "İşgalciye son şansı veriyoruz, çıkın bizim topraklarımızdan" çağrısında bulundu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, işgal altındaki Dağlık Karabağ'da devam eden çatışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. "Öz topraklarımızı işgalden kurtarıyoruz" diyen Aliyev, Azerbaycan ordusunun Hadrut kasabası ve Çayırlı, Kışlak, Efendiler dahil olmak üzere 8 köyü kurtardığını ifade etti.

"İKİ S-300 SİSTEMİ YOK EDİLDİ"

Ermenistan'ın 16 komuta merkezi, iki S-300 sisteminin yok edildiğini belirten Aliyev, "Ermenistan ordusunun tanklarını onlara karşı kullanıyoruz. Ermenistan'ın askerleri işgalcilerdir. Ermenistan'ın elinde Azerbaycan ordusuna ait hiçbir teçhizat yoktur. Bugün işgalden kurtarılmış topraklarda Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor" ifadelerini kullandı.

"İŞGALCİYE SON ŞANSI VERİYORUZ"

İlham Aliyev, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Onlar bizim gücümüzü gördüler, irademizi gördüler. Dünyada hiçbir ülke bizim irademize tesir edemez. Kime yalvarırsan yalvar, hiçbiri bize tesir edemez. Biz hak yolundayız, biz öz topraklarımızı geri alacağız. Toprak bütünlüğümüzü sağlayacağız. İşgalciye son şansı veriyoruz, çıkın bizim topraklarımızdan.

"PİŞMAN OLACAKLAR"

Moskova görüşmelerinden sonra sahtekarlık edeceklerse kendileri pişman olacak. Topraklarımızı alacağız. Biz istiyoruz, sulh yoluyla alalım"

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İlham Aliyev Ermenistan Azerbaycan Haberler

500

Yorumlar (38)

Gözlem:

3 gündür güneydeki ve kuzeydeki cephe hatlarında hiç bir değişiklik (ilerleme) yok. ! Karşılıklı topçu düelloları var. O kadar. ! Bazı yerleşim yerlerinde kontrol kimin elinde o da belli değil. Bazı yerler defalarca el değiştirdi. Sıkıntılı. . Ermenilerin savaşı kazanacak halleri yok. ! Ama direniyorlar. ! Mevsimin kış''a dönüyor olması da başka türlü kaçılılamaz, sıkıntıları beraberinde getirecektir. ! İzliyoruz. Tavsiye: Bir Azerbaycan haritası bulup adı geçen yerler neresiymiş, görün. !

6
24
yanıtYanıtla
DEVREKLI:

GÖZLEM SENIN SUCUN YOK SENIN PROFAKATÖR VE VATAN HAINIGINI MERCEK ALTINA ALMAYAN SENIN GIBI PICI TUTUKLAMAYAN SAVCILARIN SUCU VAR.HER GÜN HER HABERE HER GÜN YAZDIGIN VATANA NEFRET DOLU YAZILARININ BIR GÜN HESAPI SORULACAKTI BEN BURADAN BÜTÜN SACILARA SENIN HAKINDA SUC DUYURUSUNDA BULUNUYORUM ..GÖZLEM DENEN YARATIK HER GÜN ALGI OPERATIONU ALTINDA MILLETI TAHRIK VE IRK AYRIMI YAPARAK KATIL ERMENISTANIN PROPAGANDASINI YAPIYOR

yanıt0
yanıt0
gözlemci:

kardeş, çünkü biz TÜRKLER savaşırken bile sapla samanı ayırmaya çabalıyoruz, çocuk, kadın, ihtiyar savunmasıza zarar gelmemesi için, zaten ermeni lobisi tetikte bekliyor delil arıyor, kendileri gibi sanıyorlar katliam yapmamızı bekliyorlar, yukarda rus pisliği var, bir mermi ermeni toprağına düşsün diye bekliyor, 94 te helikopterlerle 10 binden fazla azeri askeri şehit etmişlerdi, karabağ öyle gitmişti elden

yanıt2
yanıt2
GÖZLEME:

SEN BOZGUNCU MUSUN? KIŞ AZERBAYCAN TARAFINA MI GELİYOR? KIŞIN HARP OLMAZ MI?

yanıt3
yanıt4
Azerbaycan savaş bilmir:

Bence de azeriler yenemiyor. Şimdiye kadar sihalarımızla tüm Ermenistan alınırdı.

yanıt0
yanıt0
yilmaz:

Durmak yok, vurmaya devam !

13
8
yanıtYanıtla
Azeri kizi:

Bizlerde bi ata sozu vardi.kiraktan bakana savaw asan geliyor.canlarim benim.bende azeriyim.neden yavawlamiwlar,neden duruyorlar diyenler bilsin ki.bakjn wimdi orda hava çook soyuk yagmurlu hattda daglarda kar bele gorunuyordu.arkadawlar çok zor savaw gidiyor.onlarin gucu yetmiyor askerlerimize,o topraklarimizi minalamiwlar.bizimkilerde bu yuzden çok ireliye bilmiyorlar.ama bazi sirlarda varki biliyosunuz saklanmali.ama inwAllah yakinda iyi haberler gelir.Zafer bizim olur.biz birlikte gucluyuz Azerbaycan Turkuye ve Pakistan.

13
6
yanıtYanıtla
ANNEXATOR:

@SUS LEN ÇOBAN AZERÎ KIZI’mızın yorumundaki “w” harflerini “ş” olarak okumamız gerekiyor. Azerbaycan Türklerinin alfabelerinde bazı harflerin okunuşları farklı. Yukarıdakine bir örnek de “x” harfi. Boğazdan gelen (gargaralı) “h” olarak okunuyor.

yanıt0
yanıt0
sus len çoban:

ne anlatıyorsun

yanıt0
yanıt10
MESUT:

Türkler ve azeriler kardeştir özbekler kırğızlar çeçenler hepimiz biriz kardeşiz dokunan cehennemi boylar

yanıt0
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title