Haberler

Aytaç Şaşmaz'ı karşısında gören hayranının nefesi kesildi, fenalık geçirdi

Güncelleme:

Baht Oyunu dizisinde "Bora" karakteriyle tanınan Aytaç Şaşmaz, çekimler için gittiği yerde hayranlarıyla buluştu. Yakışıklı oyuncuyu karşısında gören bir kız fenalık geçirdi. Nefes almakta güçlük çektiği görülen gencin görüntüleri cep telefonuyla kaydedildi.

Söz ve Hekimoğlu dizileriyle dikkat çeken Aytaç Şaşmaz, başrolünde yer aldığı Baht Oyunu ile özellikle genç hayranlarının gönlünde taht kurmayı başardı. Dizi çekimleri için gittiği yerde hayranlarıyla buluşan yakışıklı oyuncuyu görenler heyecanını gizleyemedi.

KARŞISINDA GÖRÜNCE FENALIK GEÇİRDİ

Hayranı olduğu Aytaç Şaşmaz'ı karşısında gören genç bir kız, heyecandan fenalaşarak şekilden şekile girdi. Nefes almakta güçlük çektiği görülen kız, çevresindekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken Aytaç Şaşmaz ise bu anları tebessüm ederek izledi.

Görüntüler cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Aytaç Şaşmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (4)

Mt Tr:

Karşındaki de bir insan anlamıyorum niye bu kadar bu ünlüler büyütülüyor. Halk olmasa ünlüler olmaz. Herkes kendi değerini bilsin.

29
1
yanıtYanıtla
corci:

demek ki beni görse canını teslim edecek.

25
2
yanıtYanıtla
Yasemin Oz:

:))))))))))))

yanıt3
yanıt0
cenker :

justin bi hı bile demedi den sonraki en büyük kezbanlıklardan biri

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title