Haberler

Ayta sözeri öldürülen kadınlar için söyledi

Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan şarkıcı Ayta Sözeri konserde söylediği şarkılarından birini Ağustos ayında öldürülen kadınlara adadı.


Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan şarkıcı Ayta Sözeri konserde söylediği şarkılarından birini Ağustos ayında öldürülen kadınlara adadı.
Şarkıcı Ayta Sözeri, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Sözeri, çok sevilen açık hava gazinosu temasıyla yeniden hayranlarıyla buluştu. Gazino temasına göre oluşturduğu repertuarı ile üç saat sahnede kalan Sözeri, hem şarkı söyledi hem de seyircisiyle bol bol sohbet etti. Her konserinde kendisine bir şarkı ayıran Sözeri, bu kez şarkısını ağustos ayında öldürülen kadınlar için söyledi. Sözeri, "Bu gece ayırdığım şarkıyı kendim için değil, ağustos ayında öldürülen kadınlar için okuyacağım" diyerek seyirciden büyük alkış aldı ve Metin Eryürek'in "Kayboldum Kaybolan Yıllar İçinde" isimli şarkısını söyledi.

SAHNEDE ZEKİ MÜREN'İ ANDILAR
Repertuarında Zeki Müren şarkılarına da yer veren Ayta Sözeri'ye konserin bir bölümünde oyuncu arkadaşı Zafer Sabuncu, Zeki Müren tiplemesiyle eşlik etti. İkili seyircinin büyük ilgi gösterdiği anlarda, Zeki Müren'in 'Sorma' şarkısını seslendirdi.

JÜRİSİ OLDUĞU YARIŞMANIN KAZANANI UĞUR ŞEN'İ KONUK ETTİ
Ayta Sözeri, jüri olarak yer aldığı müzik yarışması programının kazananı Uğur Şen'i de Harbiye sahnesine çıkardı. 'Makber' şarkısını seslendiren Uğur Şen, büyük alkış aldı.

KARIŞIK KASET
Ayta Sözeri repertuarını oluştururken şarkılarını nasıl seçtiğini seyirciye anlatırken, "Hangi şarkıları seçeceğimi düşünürken eskiden sevdiğimiz şarkılardan sevdiklerimize karışık kaset yaptığımız aklıma geldi. Ben de size en sevdiğim şarkılardan karışık bir kaset yaptım" dedi. Sözeri repertuarında yer alan 'Umrumda Değil', 'Dilek Taşı', 'Sorma', 'Büklüm Büklüm', 'Gülümse', 'Yanayım Yanayım' eserlerini seyirciyle birlikte söyledi.

Görüntü Dökümü
-----------
-Ayta Sözeri'nin sahne performansından görüntüler
-Sözeri ve Zafer Sabuncu'nun birlikte şarkı söylemesi
-Uğur Şen'in şarkı söylemesi
-Seyircilerden genel ve detay görüntüler


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemil Topuzlu Ayta Sözeri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title