Haberler

Eski kocası tarafından çocuğunun gözü önünde vurulan kadın feryat etti: Emine Bulut gibi ölmek istemiyorum

Güncelleme:

Mersin'de 7 yaşındaki kızının gözleri önünde eski kocası tarafından ayağından vurulan kadın tutuklu yargılanan saldırganın serbest bırakılmamasını istiyor. Talihsiz kadın, "Emine Bulut gibi, Özgecan gibi ölmek istemiyorum. Serbest kalırsa beni öldürecek" sözleriyle feryat etti.

Mersin'de, 7 yaşındaki kızının gözleri önünde boşandığı Özkan Yarbi (35) tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle ayağından vurulan Hatun Koç (28), tutuklu yargılanan eski kocanın serbest bırakılmamasını istiyor. Koç, "Emine Bulut gibi, Özgecan gibi ölmek istemiyorum. Serbest kalırsa beni öldürecek" dedi.

Olay, geçen yıl 27 Mayıs günü, Toroslar ilçesi Arpaç Sakarlar mevkisinde meydana geldi. Özkan Yarbi, velayeti annesinde olan 7 yaşındaki kızına bayram alış verişi yapmak istedi. Bu amaçla da boşandığı Hatun Koç ile otogar yakınlarında buluştu. Eski eşi ile kızını aracına alan Yarbi, yeniden barışmak istediğini söyledi. Olumsuz yanıt alınca da aracı ıssız bir yere doğru sürmeye başladı.

ÇOCUĞUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE KOÇ'A 3 EL ATEŞ ETTİ

Koç, bir süre sonra yavaşlayan araçtan inip kaçmaya başladı. Araçtan inen Yarbi, yanında getirdiği pompalı tüfekle çocuğunun gözleri önünde Koç'a 3 el ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların sağ ayağına isabet etmesi sonucu yaralanan Koç, ihbarla gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan Özkan Yarbi ise sevk edildiği adliyede tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Günlerce süren tedavinin ardından taburcu olan Hatun Koç'un sağ ayağı sakat kaldı. Yarbi hakkında ise 'kasten yaralama' suçundan iddianame hazırlandı.

Eski kocası tarafından çocuğunun gözü önünde vurulan kadın feryat etti: Emine Bulut gibi ölmek istemiyorum

"EMİNE BULU GİBİ ÖZGECAN GİBİ ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Yaşadıklarını anlatan 2 çocuk annesi Hatun Koç, Özkan Yarbi ile 2012 yılında evlendiklerini ve evli kaldıkları 7 yıl boyunca sürekli şiddete maruz kaldığını dile getirdi. Eski eşinin daha önce de kendisini bıçakla yaraladığını bu nedenle yüzünün sol tarafının felç olduğunu söyleyen Koç, "Emine Bulut gibi, Özgecan gibi ölmek istemiyorum. Beni dövdü, eve kapatıp ateşe verdi, en son sokak ortasında vurarak ayağımı sakat bıraktı. Söylediği her şeyi yaptı. Şimdi de 'Çıkınca seni öldüreceğim' diye tehdit ediyor. Şu anda tutuklu, bu yaptıklarından dolayı cezalandırılmasını istiyorum. Bu adamın 20 sene kesinleşmiş cezası var. Bu yüzden de beni tehdit ediyor. 'Zaten 20 sene cezam var, ben çıkıp seni öldürürüm, ondan sonra hepsini yatarım' diye tehdit ediyor. Bu şahıs daha ne yapabilir? Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz. Ben ölmeden önce yetkililer bir şey yapsın. Çocuklarımın annesiz kalmasını istemiyorum. Çocuklarım için yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Eski kocası tarafından çocuğunun gözü önünde vurulan kadın feryat etti: Emine Bulut gibi ölmek istemiyorum

"ÇIKARSA HEPİMİZE ZARAR VERECEK"

Kızını bir an olsun yanız bırakmayan anne Teslime Evecan (50) ise eski damadının hem kızına hem de kendilerine zarar verdiğini söyledi. Yarbi'nin serbest kalması halinde can güvenliklerinin kalmayacağını dile getiren Evecan, "Benim de boğazıma bıçak dayadı. Artık yeter. Bu kişi içeriden çıkmasın. Serbest bırakılırsa hepimize zarar verecek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emine Bulut Toroslar Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Yorum:

Kadınlara koca tehdidina karşı silah verilip kullanması öğretilsin. Kadının bulunduğı belli bir mesafe çapında kocasını vurusa ceza almasın.

8
4
yanıtYanıtla
ülen musk:

magandayı serbest bırakmak ve kadını silahlandırmak değil, magandayı ortadan kaldırmak gerek, ortada tehdit olmazsa kadın silah kullanmak zorunda kalmaz.

yanıt0
yanıt0
Harbi mi:

Kadın sen ne kullanıyorsan bana da ver. Erkek yapınca herkesin zoruna gidip Şiddet adını alıyor da sizler gibi pislik kadınlar yapınca neden kimsenin kılı kıpırdamıyor. Kavgalar hep erkeklerden mi çıkıyor? Çakmak gazsız yanmaz, gaz çakmaksız sadece kokudan ibarettir. Erkekleri delirtin ondan sonra yerin dibine sokun. Sen varyaaa çok çekersin kadın!! Bide öldürüp ceza almayacakmış. Ahahaha ancak bu söze gülünür!

yanıt1
yanıt0
Avukat:

vaden yetiyse ne seni devlet korur ne bi baskası .Git il degistir

1
1
yanıtYanıtla
Vay beee:

Az kaldı aile olgusunun bitmesine. Devam edin böyle haberleri yapmaya. Az kaldı, sonra sırada devlet var. Aile yoksa devlet de olmaz! Bu tür suçları azaltmak istiyorsanız eğitime ağırlık verin. Eğitim yoksa rezillik ve mahkumiyet var!!

1
0
yanıtYanıtla
Aaaa:

Sen ne değişik bir kardeşsin yaşın kaç senin ne zırvalıyon ne alakası var bu konunun yazdığın yorumla

yanıt0
yanıt1
Harbi mi:

AAAA Değişik olan sensin birader. Senin kapasiten yetmez onun yazdığına. Zamanla anlarsın ne demek istediğini. Adam doğru diyor.

yanıt1
yanıt0
ülen musk:

magandalar cezasız kaldıkça daha çok kadının canı yanar, magandalar itlaf edilmeli!! çünkü ıslah olmuyorlar, hapis cezası çözüm değil, çıkınca yine kadına saldırıyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Kanunlarımız suçluyu koruyor:

Kısasta hayat vardır. Suçsuz yere can alanın da canı alınır. Devlet adaleti ancak bu ikisiyle sağlar. Kuranda yazan budur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title