Haberler

Aynı Alışveriş Merkezinden Çekilişle İkinci Kez Tomobil Kazandı

Çorlu'da Bir Alışveriş Merkezinde Düzenlenen Çekilişle Son Model Skoda Fabia Marka Otomobil Kazanan Talihlinin, Aynı Alışveriş Merkezinden 2000 Yılında da Volvo S40 Marka Otomobil Kazandığı Öğrenildi.

Çorlu'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen çekilişle son model Skoda Fabia marka otomobil kazanan talihlinin, aynı alışveriş merkezinden 2000 yılında da Volvo S40 marka otomobil kazandığı öğrenildi.

Son model bir Fabia otomobil ve LCD ekranlı 5 bilgisayar kazanan asil ve yedek talihlilerin belirlendiği çekilişte, Skoda Fabia kazanan asil talihli Taylan Alay olurken yedek talihli de Güven Yıldırım oldu. Ayrıca, 5 kişiye LCD ekranlı bilgisayar armağan edilen kampanyada bilgisayarları kazanan asil ve yedek talihliler de seçildi. Buna göre, Sabit Kerem Tuncer, Demet Kınık, Çiğdem Gelişmemiş, Türkan Karakuş, Erdener Dinekli asil talihliler olurken, Belma Deniz, Şirin Albayrak Çelebi, Nurdan Gürkule, Özgü

Özgür, Recep Tikenli de yedek talihliler olarak belirlendi.

Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle son model otomobilin sahibi olan Ahmet Taylan Alay'ın 2000 yılındaki hediye çekilişinde de Volvo S40 marka otomobil kazandığı öğrenildi.

(EŞ-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title