Haberler

Aylin Sözer'in babası sevgili iddialarına yanıt verdi: Erkek arkadaşı değil, kızımın böyle bir şeye vakti yok

Güncelleme:

Maltepe'de öldürülen öğretim görevlisi Aylin Sözer'in babası Ayhan Sözer, zanlı Kemal Ayyıldız'ın kızına dolap yapmak için fiyat verdiğini belirtti. Baba Sözer, "Kızım 'fazla' deyip göndermiş. Kızımın erkek arkadaşı değil. Kızımın böyle bir şeye vakti yok. Benim kızım delikanlıdır her şeyi söyler sevgilim var derdi" dedi.

İstanbul Maltepe'de Kemal Ayyıldız tarafından öldürülen öğretim görevlisi Aylin Sözer'in babası Ayhan Sözer sevgili iddiaları ile ilgili konuştu. Kızının iki ay önce Sefaköy'den Maltepe'deki bu eve taşındığını belirten Sözer, "Kitapları için dolap yaptırmak istiyordu ve bu adamla konuşup fiyat almış. 25 bin lira isteyince anlaşamamışlar" dedi.

"ERKEK ARKADAŞI OLSA BİLİRDİK"

Tutuklanan katil zanlısı Kemal Ayyıldız'ın ifadesinde Aylin Sözer ile ilişkisi olduğunu öne sürmesine tepki gösteren Ayhan Sözer, "Erkek arkadaşı olsa bilirdik. Ayrıca alt katında oğlu oturuyor, üstte kız kardeşi oturuyor yani hep birlikteler. Hiçbir şekilde aralarında gönül ilişkisi yok" dedi.

"BENİM HABERİM OLMADI DİYELİM AMA BİR YERDEN KOKUSU ÇIKARDI"

Baba Sözer, "Ben buna inanıyorum. Zaten benim kızım delikanlıdır her şeyi söyler, 'sevgilim var' derdi bize. Hadi ben Bursa'da yaşıyorum eşimle. Benim haberim olmadı diyelim ama bir yerden kokusu çıkardı bu işin" diye konuştu.

"ADİ HIRSIZ KIZIMI ÖLDÜRÜYOR, ÜSTÜNE BİR DE YAKIYOR"

Kızını hunharca katledip yakan zanlı Ayyıldız'a tepki gösteren Ayhan Sözer, "Adi hırsız eve girişinden de belli yalpalaya yalpaya giriyor ve kızımı öldürüyor, üstüne bir de yakıyor" ifadelerini kullandı.

NE OLDU?

İstanbul Maltepe'de 29 Aralık tarihinde meydana gelen olayda, öğretim görevlisi olan Aylin Sözer, Kemal Ayyıldız tarafından canice öldürüldü. Ayyıldız, kadını boğazından bıçakladıktan sonra Sözer'in cansız bedenini ateşe verdi. Olay yerine gelen polislere de saldıran Ayyıldız, hırsızlık süsü vermek adına evi de yakmaya çalıştı.

Katil ilk ifadesinde Sözer ile uzun yıllar tanıştığını ve sevgili olduklarını iddia etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Ayyıldız Maltepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

Mertol:

Bu tür cinayetleri haber yapmayın kardeşim, ölen bir kimsenin hakkında herkesi konuşturmuş oluyorsunuz. Alemlerin sahibi Yüce Allah hepimize hidayet versin, kötü degil iyi insan olmayı nasip etsin. İyi haberler verin ki insanlarin kalbi yumuşasın. İnsan olduğumuzu anlayalım.

27
6
yanıtYanıtla
Necmettin yörük:

Cahil beyin fukarasi

yanıt1
yanıt5
ALİ:

Kesinlikle katılıyorum.

yanıt3
yanıt2
özge:

Haber yapmasınlar da her şey güllük gülistanlık mı sanalım? Böyle şeyleri öğreneceksin, için acıya acıya seyredeceksin, kendi evladının kardeşinin başına gelmiş gibi o insanların çektiğini anlayıp empati yapacaksın ki, böyle acımasızlıklara dur diyebilesin. Millet el ele verse herkes aynı görüşte olabilse bu ülkede çok şeyi değiştirebilirsin. . Mesela en başta caydırıcı olmayan cezaları. .

yanıt3
yanıt1
Demek ki evinizi:

halınin altına ya da kanepenin altina doğru supuruyorsunuz .şimdi anlamak istemeyen elektrik süpürgesi var yazar. Önemli olan temizlik mi tozu çöpü saklamak mı. Kendim sevdiklerim rezil olacak korkusu da olmasin mı.

yanıt2
yanıt1
kadın:

hep aynı nakarat, öldür itibarını sarmaya çalış, iftira at. . . erkek arkadaşı olsa ne farkeder bekar kadın, erkeklere soran yok. . .

23
4
yanıtYanıtla
MANAS:

ZATEN GÖZ VAR , NİZAM VAR. ÜST BAŞA BAKARSAN ÇAPULCUNU TEKİNE BENZİYOR .

18
3
yanıtYanıtla
MALATYALI:

HANIMLAR EVDE TEK BAŞINAYSANIZ EVE YABANCI ERKEK ALMAYIN TAMİRCİ DEĞİL KİM OLURDA OLSUN

18
1
yanıtYanıtla
Oktay:

idam gelmediği sürece malesef böyle haberleri daha çok okuruz biz. .

17
2
yanıtYanıtla
PSİKOLOG:

İDAMIN OLDUĞU ÜLKELERDE HALEN KADINA YÖNELİK ŞİDDET ÇOK FAZLA HATTA EN YÜKSEK ORANDA. CEZA OLSUN TABİ Kİ OLMASI GEREKEN İSE AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPİS CEZASIDIR. BİR DE EN ÖNEMLİSİ CEZANIN İNDİRİMSİZ, İYİ HALSİZ KRAVATSIZ ŞARTSIZ UYGULANMASI SORUNUN EN TEMEL ÇÖZÜMÜDÜR. . .

yanıt2
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title