Haberler

AYLARDIR GÖREMEDİĞİ OĞLUNA KAVUŞTU

Güncelleme:

KANAL D'de yayınlanan, Ece Üner'in sunduğu "Ece Üner ile Susma" programında Gizem Gündüz, velayeti kendisinde olan ama 3 aydır hasret kaldığını 6 yaşındaki oğlu Atakan ile buluşturuldu.

KANAL D'de yayınlanan, Ece Üner'in sunduğu "Ece Üner ile Susma" programında Gizem Gündüz, velayeti kendisinde olan ama 3 aydır hasret kaldığını 6 yaşındaki oğlu Atakan ile buluşturuldu.

Ahmet Gündüz ve eşi Gülüzar Gündüz, 22 Eylül günü "Ece Üner ile Susma" programına katılarak torunlarının hayatından endişe ettiklerini söylemişlerdi. Ahmet ve Gülüzar Gündüz, oğulları Mustafa Gündüz ile evli olan Gizem Gündüz'ün Ali isimli kişi için evi terk ettiğini ve 8 yaşındaki kızı Aysima'yı da beraberinde götürdüğünü iddia etmişti. İddiaları daha ileri boyuta taşıyan Gündüz ailesi, gelinleri Gizem ve 8 yaşındaki torunları Aysima'nın fuhuş çetesinin eline düştüğünü ve zorla tutulduğunu öne sürmüşlerdi. Susma ekibi, Gizem Gündüz'ü, velayeti kendisinde olan ama 3 aydır hasret kaldığını 6 yaşındaki oğlu Atakan'la buluşturdu. Anne ve oğlunun el ele buluşması duygusal anların yaşanmasına sahne oldu. İstanbul Çocuk Şube Ekipleri, programı ihbar kabul ederek harekete geçti. Ekipler, velayeti annesinde olmasına rağmen oğlunu vermeyen Mustafa Gündüz'ü canlı yayında alarak emniyete götürdü. Gelinleri hakkında ağır suçlamalarda bulunan ve torunlarını alıkoyan Mustafa Gündüz'ün ailesi de oğullarıyla birlikte emniyete götürüldü.

"GÖZLERİME İNANAMIYORUM İKİ EVLADIM ELİMDE"

Çocuğuna kavuşan anne Gizem Gündüz, "Çok değişik bir duygu. Gözlerime inanamıyorum. Anlatılmaz bu yaşanır, evlat bambaşka. Çocuklarımdan ayrı kalınca ben, ben değildim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Sevinci ve hüznü birlikte yaşadım, karışık duygular içerisindeyim. En önemlisi iki evladım elimde" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gündüz Ece Üner Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title