Haberler

Aydın'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Söke'de Ensar Kültür ve Dayanışma Derneği Tarafından Gece Düzenlendi. Gecede Semazen Gösterisi ve İlahi Dinletisi Yoğun İlgi Gördü. Derneğin Davetlisi Olarak Konya'dan Gelen Mustafa Yılmaz ve Ekibinin Sergilediği Semazen Gösterisi ve İlahi Dinletisi Gönülleri Fethetti.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Söke'de Ensar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından gece düzenlendi. Gecede semazen gösterisi ve ilahi dinletisi yoğun ilgi gördü. Derneğin davetlisi olarak Konya'dan gelen Mustafa Yılmaz ve ekibinin sergilediği semazen gösterisi ve ilahi dinletisi gönülleri fethetti.

Söke Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen sema gösterisi ve ilahi dinletisi gecesine binlerce vatandaş katıldı. Unutulmaz bir gece yaşayan davetliler sanatçıları uzun süre alkışladı. Söke Ensar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, Söke'de benzer etkinlikleri sürdüreceklerini belirterek; bu yılın Mevlana yılı olması ve içinde bulunduğumuz haftanın Kutlu Doğum Haftası olması nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirttiler.

(LT-İK) 14.04.2008 17:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title