Haberler

Aydın'da Bulunan G.Saray Arması, Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Boyandı

Güncelleme:

Aydın'ın Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde açılan Metin Oktay Parkı'ndaki Galatasaray arması kimliği belirsiz kişiler tarafından siyaha boyandı. Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Fevzi Eryalçın ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz aylarda Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etmiş ve ziyarette ilçede yapılacak yeni bir parka Galatasaray'ın efsane futbolcusu 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay'ın isminin verilmesini talep etmişti. Bunun üzerine Mimar Sinan Mahallesi 2348 sokak ile 2315 sokak kesişimindeki alanda yapılan parka Metin Oktay'ın ismi verilerek 31 Ekim Pazartesi günü geniş katılımla açılışı yapıldı. Ardından Aydınspor 1923'ün taraftar grubu 'Asi Kankalar' açılışa tepki göstererek basın açıklaması yaptı.

GALATASARAY ARMASI ZARAR GÖRDÜ

Açılışın üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından parkın ortasında bulunan büyük boyutlu Galatasaray armasına zarar verildi. Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce dün yapılan saldırıda arma siyah sprey boya ile boyanarak rengi ve görünümü bozuldu. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılamazken, Aydınlı Galatasaray taraftarları duruma tepki gösterdi.

TARAFTAR GRUBU AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Aydınspor 1923'ün taraftar grubu 'Asi Kankalar', sosyal medya hesaplarından parkın açılışına sert tepki vermişti. Taraftar sayfasından yapılan açıklamada, "Aydın şehrinin en büyük marka değeri Aydınspor'dur. Bizler de bilirdik İstanbul takımı tutmayı kendimize yakıştıramadık; doğduğumuz şehri satmayı! Bu şehirde Aydınspor arması olan bir tane bile park yokken İstanbul takımının reklamının ve sevgisinin empoze edilmek istendiği parkı açmak da neyin nesidir! Görselleri ve tasarımı bunun ispatıdır. Aslında bu park şehir ve takım olarak ileriye gidemememizin de somut bir örneğidir. Bizler ilk önce kendi şehrimizin değerlerine sahip çıkalım ve onu yüceltelim hemşehrim! Soruyoruz: 'İstanbulun hangi semtinde Aydınspor Armasının olduğu bir park vardır?' Bu şehirde aşk 09 harflidir. Onun da ismi Aydınspor'dur. Biz Büyük Aydınspor Ailesi olarak bütün zorluklara birlikte göğüs gerdik. Biz bu şehri tribünden sevdik. Başarıya aşık değil, şehrimizin rengine aşık olduk. Amatör kümeye düştüğünüzde bile inatla o formayı üzerimizde taşıdık. Bu şehre ait olmak gibi eşsiz bir duyguyu iliklerimize kadar yaşadık ve yaşattık. Parasızlıkta, başarısızlıkta mutsuzluk içinde yine de terk etmedik Aydınsporumuzu... Yeri geldi deplasmanlarda otobüs bagajında sevdamızın peşine düştük. Yeri geldi aç kaldık. Ama hiç terk etmedik. Amatörde bile ne İstanbul takımlarına ne de başka takımlara değişmedik bu aşkı. Çünkü biz Aydınspor'u ne kupaları ne de şampiyonlukları için sevdik. Biz Aydınspor'u Aydın'ın değeri, Aydın'ın ruhu olduğu için sevdik. Çocuklarımıza bu mirası en güzel şekilde bırakmak için mücadele ediyoruz, emek veriyoruz. Bu şehirden ekmek yiyenler ve bu şehir sayesinde bir yerlere gelenlere sesleniyoruz: 'Gelin bu büyük taraftarın bu emeğine ve bu mücadelesine katılmasanız bile saygı duyun.' Ne Beşiktaş ne Fenerbahçe; ne de Galatasaray kalbimizde ölene kadar Aydınspor var." ifadeleri yer almıştı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Aydınspor 1923 Metin Oktay Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title