Haberler

Ayaz'dan Kullar Taşıyıcı Kooperatifi Başkanı Kaya'ya Ziyaret

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, S.S 71 No'lu Kullar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fikret Kaya'yı ziyaret etti.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, S.S 71 No'lu Kullar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fikret Kaya'yı ziyaret etti.

Kooperatif binasında gerçekleşen ziyarette Kaya, Ayaz ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ayaz, burada yaptığı konuşmada, Başiskele'nin beş beldenin birleşmesiyle oluşan genç bir ilçe olduğunu belirterek, birleşme sürecinin ardından ilçe beledisinin güçlendiğini bildirdi.

Bir ilçenin gelişmesi ve büyümesinin belirli bir imkana sahip olmasıyla gerçekleştiğini ifade eden Ayaz, bugün gerçekleştirilen hizmetlerden övgüyle bahsedildiğini kaydetti.

Ayaz, Başiskele için önemli ve örnek projelerinin bulunduğunu dile getirerek, "İl Emniyet Sarayı, beş yıldızlı oteller, öğretmenevi, polisevi, özel üniversite, belediye ve kamu hizmet binaları, 112 Acil Sağlık Hizmet İstasyonları, hanımlar için sultan köşkleri, bunlardan bazıları. Bizler ilçenin gelişmesini, sürekli içinde yaşadığımız için göremiyoruz, fark edemiyoruz. Başiskele çok gelişti, her geçen gün daha da değişerek gelişiyor" diye konuştu.

Kooperatif Başkanı Kaya da Başiskele'nin örnek hizmetler yaptığını ifade ederek, Ayaz ve ekibine teşekkür etti.

Muhabir: Kadir Yıldız

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Ayaz Fikret Kaya Kullar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title