Haberler

Avusturya'da Türk kuyumcu 1 dakika içinde soyulduTürk kuyumcuya 80 bin euroluk zarar

Güncelleme:

- Avusturya'da Türk kuyumcu 1 dakika içinde soyuldu Türk kuyumcuya 80 bin euroluk zararVİYANA - Avusturya'da kuyumcu dükkanı olan Tahsin Atabey, bir gece yarısı 1 dakika 33 saniye içinde soyuldu.

- Avusturya'da Türk kuyumcu 1 dakika içinde soyuldu

Türk kuyumcuya 80 bin euroluk zarar

VİYANA - Avusturya'da kuyumcu dükkanı olan Tahsin Atabey, bir gece yarısı 1 dakika 33 saniye içinde soyuldu.

Avusturya'da yaşayan ve kuyumcu dükkanı bulunan Tahsin Atabey, Cuma gecesi soyuldu. Kapının kilidini kırarak içeri giren hırsızlar, vitrin camlarını kırarak altınları alıp olay yerinden uzaklaştı. İçeriye giren iki hırsız 1 dakika 33 saniye içinde dükkan sahibine yaklaşık 80 bin Euro maddi zarar verdi. Kaçarken yaklaşık 500 metre boyunca altınların bir kısmını düşüren hırsızlar sırra kadem bastı.

Hırsızların görüntülerinin olduğunu ifade eden kuyumcu Atabey, "Ama kendilerine ulaşılamadı" dedi. Mağdur olduğunu ifade eden Atabay, "Yaklaşık 80 bin Euro diyerek sigorta şirkete bildirdik. Mağdur durumdayız. Polisten gelecek sonuçları bekliyoruz. Ne kadar altın bozdurdular, ne kadar ellerinde var. İyi haberler bekliyoruz. Aksi takdirde çok büyük maddi zarar içerisine gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kamera görüntülerinde dükkana 2 kişinin girdiğini söyleyen Atabey, "Önce kapıyı açıyorlar. Belli bir müddet sonra içeri giriyorlar. Hızlı bir şekilde vitrin camlarını kırmaya çalışıyorlar. İçeriyi hızlı şekilde boşaltıyorlar. Yüzükleri, küpeleri, kasada bulunan altınların büyük bölümünü boşaltıyorlar. Polisin intikal etmesi 6 dakika sürüyor. Yedinci dakikada ben intikal ettim. Üçüncü bir kişinin ileride beklediğine kanaat getirdik. 500 metre koşmuşlar koşarken de altınları dökmüşler. Görüntüleri var ama kendilerine ulaşamadık şu an" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avusturya Atabey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title