Haberler

Avrupa'da Türk Kültürü Festivali

Bugünün Çağdaş ve Dinamik Türkiye'sinin Bir Panoramasını Sunmayı Amaçlayan "Turkey Now" Festivali, 29 Ocak-21 Nisan 2007 Tarihleri Arasında Hollanda'nın Amsterdam ve Rotterdam Kentlerinde Düzenlenecek.

BUGÜNÜN ÇAĞDAŞ VE DİNAMİK TÜRKİYE'SİNİN BİR PANORAMASINI SUNMAYI AMAÇLAYAN "TURKEY NOW" FESTİVALİ, 29 OCAK-21 NİSAN 2007 TARİHLERİ ARASINDA HOLLANDA'NIN AMSTERDAM VE ROTTERDAM KENTLERİNDE DÜZENLENECEK.

Türkiye'nin zengin kültürünü yansıtmayı amaçlayan ve 2004'te "Şimdi Now"la Berlin'de başlayan ve 2005'te "Şimdi Stuttgart"la devam eden etkinlik "Turkey Now" adı altında Amsterdam ve Rotterdam'la devam ediyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ve Kulsan Vakfı işbirliğinde düzenlenen festivale Fazıl Say, Rotterdam Filarmoni Orkestrası'yla nisan ayında iki konser verecek. Sezen Aksu, ocak ayı sonunda Amsterdam ve Rotterdam'da hayranlarıyla buluşacak.

26 Şubat tarihinde Joseph Wolfe yönetimindeki Borusan Oda Orkestrası, Amsterdam'da bir konser verecek. Ayrıca, etkinlikte klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, Neyzen ve DJ Mercan Dede de yer alacak. Caz piyanisti Ayşe Tütüncü ve cazın farklı türlerine uzanan saksofoncu İlhan Erşahin de Bimhuis'te çalacak.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title