Haberler

Avlu Dizisinin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Avlu Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Güncelleme:

Perşembe günü 17. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Avlu dizisi yine dizi tutkunları tarafından soluksuz izlendi.

AVLU DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hakim karşısına çıkan Deniz, 15 yıl hapis cezası alır. Adliye çıkışında biri Deniz'e ateş ederek kolundan yaralar. Bu sırada Deniz, kalabalığın arasında gördüğü Alp ile göz göze gelir. Deniz, bundan böyle kendi işini kendi halletme kararı alır. Alp, tuttuğu kiralık katilin başarısız olmasıyla çılgına döner ve tuttuğu adamı öldürtür.

DENİZ ALP'İ ÖLDÜREBİLECEK Mİ?

Murat'ı arayarak bilgi alan Zerrin, odasındaki savcıya Deniz'in durumu hakkında bilgi verir. Savcı, Deniz konusunda Zerrin'e, Deniz'in bulunduğu bir cezaevini yönetip yönetemediğini sorar. Bu arada Deniz'e hastanede ilk yardım yapılır. Avlu'da Kudret'in grubu Deniz'in aldığı 15 yıl cezayı kutlar. Deniz'i öldürtemeyen Alp delirmiştir ve olan biteni öğrenmeye çalışan sevgilisi Özge'nin boğazına sarılır.

Avlu Dizisinin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Avlu Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

HEVES, ZERRİN'E HER ŞEYİ ANLATACAK MI?

Azra Umut Radyo'da yayın yapacağı sırada Zerrin, radyoyu kapattıklarını söyler. Zerrin, mahkeme sonrası hapishaneye dönene Deniz'i uyarır. Emrinde olduğunu söyleyen Kudret'e Zerrin, emirleri olacağını ama daha zamanı gelmediğini söyler. Heves temizlik odasında bulduğu içkiyi içtiği sırada Zerrin içeri girer. Ondan Azra ve Deniz'in neler planladığını öğrenmeye Çalışan Zerrin'in tüm çabasına rağmen konuşmayan Heves'in gırtlağına sarılır.

ALP'İN PLANI NE?

Annesini ziyarete gelen Alp, annesini affettiğini söyler ama bir şartı vardır. Oğlu için her şeyi yapmaya hazır olan Kudret, odasına çağırdığı Naciye'yi oğlu Alp ile görüştürür. Alp, Naciye'den Deniz'i öldürmesini ister. Naciye harekete geçerek banyoda Deniz'i bulur ve konuşmaları gerektiğini söyler. Ancak bu sırada içeri girer. Zerrin'in mahkumları kontrol etmek isteyişi artık zulüm haline gelir ve avluda mahkumlara yasaktır. Azra'yı odasına çağırtarak annesinden gelen mektupları gösterir. Azra bunun bedelini ödeteceğini söyleyerek odadan çıkar.

Avlu Dizisinin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Avlu Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

NACİYE, DENİZ'E ZARAR VEREBİLECEK Mİ?

Zerrin, soruşturmanın ardından serbest kalan Oktay'ın evine gider ve Oktay'ın odada olmadığı sırada tanıtım kartını eşyaların arasında bir yere gizler. Kudret Naciye'yi sıkıştırarak, Deniz ile neler konuştuğunu öğrenmeye çalışır. Ancak bu sırada Deniz içeri girer. İçeriden sesler duyan Murat, Kudret'i hücreye kapatır. Bunun üzerine Naciye, Murat'tan onu da hücreye koymasını yoksa Kudret'in onu öldüreceğini söyler.

ZERRİN, OKTAY VE MURAT'A TUZAK KURUYOR

Oktay, Zerrin'in eşyaların arasına sakladığı ve Murat'a ait olan kimlik kartını bulur. Deniz de Zerrin'den Naciye'nin kendi bölümüne alınmasını ister ve Zerrin'de kabul eder. Oktay'ın getirdiği kimlik kartını Zerrin, Murat'a verir ve kartı Oktay'ın evinde bulduğunu söyler. Oktay'ın evine son zamanlarda hiç gitmediğini söyleyen Murat'a Zerrin, bu olaydan hiç kimseye bahsetmemesini ve kimseye güvenmemesini tembih eder.

SİNAN, ZERRİN'E ENGEL OLABİLECEK Mİ?

Azra ve ekibi, drama dersi için kütüphaneye gittiklerinde drama dersinin Zerrin tarafından iptal edildiğini öğrenir. Bu sırada Sinan Zerrin'in odasına gelir ve ne yapmaya çalıştığını sorar. Zerrin kütüphanenin ilaçlanacağı için bunu yaptığını söyler. Sinan birilerini arayarak Zerrin'i konuşturur ancak Zerrin kararından vazgeçmez.

18. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sevilen diziş 'nun ekranlara gelen son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. İzleyicinin merakla beklediği Avlu dizisinin 18. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kaynak: Haberler.com / Dizi

Dizi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title