Haberler

AUZEF sınav sonucu ne zaman açıklanacak?

Güncelleme:

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bitirme sınavları gerçekleştirildi. AUZEF bitime sınavları 18 - 19 Aralık tarihleri arasında internet üzerinden yapıldı ve adaylar merakla ''AUZEF sınav sonucu ne zaman, saat kaçta açıklanacak?'' sorusunun yanıtını arıyor.

Auzef 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılı güz dönemi bitirme sınavı https://esinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden yapıldı. İstanbul Üniversitesi bünyesinde düzenlenen Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bitirme sınav sonuçları için bekleyiş sürüyor. AUZEF sınav sonucu sorgulama haberimizde.

AUZEF SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İstanbul Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği AUZEF güz dönemi final sınavları 18 - 19 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti. Adaylar heyecanla sonuçların açıklanacağı günü ve saati beklerken, henüz son sonuçlara ilişkin bir açıklama yapılmadı.

AUZEF SINAV SONUCU NASIL SORGULANIR?

Düzenlenen AUZEF sınav sonuçlarının 15 gün içerisinde erişime açılması tahmin ediliyor. Sınav sonuçları auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden ilan edilecek. Henüz açıklanmayan sınav sonuçları, belirtilen adresten kullanıcı adı ve şifresiyle öğrenilebilecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

AUZEF Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title