Haberler

ATV, Sunucu Gözde Kansu ile Yollarını Ayırdı

Güncelleme:

ATV, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in dekoltesine tepki gösterdiği sunucu Gözde Kansu ile yollarını ayırdı.

Veliaht programının sunucusu Gözde Kansu, giydiği kıyafetle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in tepkisini çekmişti. Çelik, konuk olduğu programda isim vermeden "Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez" diye konuşmuştu.

İŞİNE SON VERİLDİ

Bu sözlerin muhatabının cumartesi gecesi ATV'de yayınlanan Veliaht yarışmasın sunucusu Gözde Kansu olduğu anlaşıldı. Hüseyin Çelik'in büyük tepkisine neden olan sunucu Gözde Kansu'nun kaderi bugün kanal ile yapım şirketi arasında yapılan görüşmelerden sonra netlik kazandı. Sunucunun işine son verildi. Konuyla ilgili Kansu sessizliğe bürünürken yapım şirketinin programa yeni bir sunucu aramaya başladı.

YAPIMCI SİNYALİ VERMİŞTİ

Dün yapımcı Caner Erdem 'Gözde ile yollar ayrıldı' iddiasına "Şuan netlik kazanan bir durum yok. Gözde Hanım'ın önümüzdeki hafta başka bir çekiminin çakışma durumu var. Öyle bir durumda yeni bir sunucuyla devam edebiliriz." diye cevap vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title