Haberler

ATV'nin Reyting Rekorları Kıran Dizisi Kırgın Çiçekler, 113. Bölümde Final Yaptı

Güncelleme:

Başladığı günlerde reyting rekorları kıran Kırgın Çiçekler dizisi, final yaptı. Dizinin ekran macerası 113 bölüm sürdü.

Kırgın Çiçekler dizisi 113. bölümüyle son kez ekranlara geldi. 2015 yılında başladığı macerasını 12 Mart Pazartesi günü tamamlayan Kırgın Çiçekler'in son bölümünde korkunç bir trafik kazası geçiren kızlar hayatlarının şokunu yaşadı.

113. BÖLÜMDE VEDA ETTİ

Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in olduğu, yetiştirme yurdundan kalan bir grup kızın ve ailelerinin dram dolu hikayelerinin anlatıldığı Kırgın Çiçekler dizisi dün akşam yayınlanan 113. bölümüyle final yaparak izleyicilerine veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (23)

KOZANLI:

Oh bee kurtulduk bu gerizekali diziden

14
2
yanıtYanıtla
Truth:

Bunlar kırgın değil, parçalanmış çiçekler. Bu yaşananlar bir ailede 30 yılda başına gelmez. İyiki bitti. Bazı oyuncularda ohh çekmiştir :))

15
0
yanıtYanıtla
suzan suzi:

Dizi ozetlenirse ana babaya isyan hakaret karamsarlik vb. ZARARLI BIR DIZI SONUNDA BITTI

15
0
yanıtYanıtla
filiz:

Güzel diziydi. Renkler ve zevkler tartisilmaz. Begenmeyen izlememistir. Biz begenerek izledik.

5
10
yanıtYanıtla
HER ŞEY ZAMANINDA TADINDA GÜZEL:

size katılıyorum tamda Ailecek izlenecek dizi fakat bence en büyük hata veya yanlışlık dizinin ana oyuncularının devamlı sebepli sebepsiz ağlamaları sanırım severek izleyen insanlar üzerinde antipati oluştu çünkü dizi başlıyor bitiyor hep ağlamaklı hep ağlamaklı oda itici oldu dizi acısından yoksa öyle bel altı dizi değildi yani yinede yüzonüç (113) bölüm vallahi helal olsun daha ''KIRGIN ÇİÇEKLER'' yeni başladığın''da kızlar daha çıtı pıtı idiler şimdi hepsi büyümüş serpilmiş GÜZEL ALIMLI olmuş

yanıt0
yanıt0
Hatice Akkoc:

Keske tadinda bitseydi.Gereksiz uzatma lari oynadi.Lastik gibi uzadi da uzadi.Iyiki bitti izlemiyordum son 2 yil.

13
0
yanıtYanıtla
HIRBO:

BU KIZLARIN BAŞINA GELEN PİŞMİŞ TAVUĞUN BAŞINA GELMEDİ SONGÜLLLLLLLLLL MERALLLLLLLLL EYLÜLLLLLLLLLL KADERRRRRR CEMREEEEEE EDOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ FADİKKKKKKKKKKKK KEMALLLLLLLLLL MESUDEEEEEEEEEE METİNNNNNNNNN BÜŞRAAAAAAAAAA DEFNEEEEEEEEE(EZİK KIZ) NAZANNNNNNN ŞÜKÜR KURTULDUK

9
2
yanıtYanıtla
Emrebjkfbsker:

Bunların başına gelen ırakta suriyede yaşayanların başına gelmedi. Vuruldular , dayak yediler uçurumdan atladılar, trafik kazası geçirdiler , tecavüze yeltenildi hayatta kötü ne varsa bunların başına geldi ya. Bizim milletimiz böyle senaryolara bayılır.

8
2
yanıtYanıtla
justice:

hahahahahaaaaaa

yanıt0
yanıt2
ali cin:

türk milletine geçmiş olsun bu kadar gereksiz bir bunalım filminden kurtuldu

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title