Haberler

ATV Dizisi Huzur Sokağı Final Yapıyor

Güncelleme:

ATV'de 2 sezondur yayınlanan Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı kitabından uyarlanan "Huzur Sokağı" dizisi final yapıyor.

Başbakan Erdoğan ile Emine Erdoğan'ın gençlik yıllarında tanışmalarına ve evlenmelerine vesile olan yazar Şule Yüksel Şenler'in eseri, muhafazakar kesimde el üstünde tutulan kitaplardan biriydi. İşte o kitaptan uyarlanan dizi, reyting canavarına yenik düştü ve final bölümü çekildi.

REYTİNG CANAVARINA YENİLDİ

Şule Yüksel Şenler'in "Huzur Sokağı" kitabı muhafazakar kesimin ilmihali gibi görülüyordu. Kitabın içeriği kadar yazarının da televizyon kanalında hatırı vardı. Zira uzun süre Başbakan Erdoğan'ın akrabalarının yönettiği Atv'de yıllarca "Huzur Sokağı" gibi belli bir ideolojinin sembolü olan eser dizi olarak çekilmemişti. Dizinin çekiminde Atv yönetimi üst düzeyde hassasiyet göstermişti. Ne var ki, reyting canavarı "vefa" dinlemedi...

FİNALE HAZIRLANIYOR

Evet Atv'de yayınlanan, başrollerinde Kutsi, Selin Demiratar ve Sinem Öztürk'ün yer aldığı ''Huzur Sokağı'' dizisinde finale hazırlanıyor. Reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayan dizi 2 sezondur devam ediyordu. Dizi, bu hafta final bölümünün çekilmesiyle ekranlara veda edeceğinin de haberini vermiş oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500

Yorumlar (36)

erdemantigrevitasyon@gmail.com:

Sacma bir dizi diyenler başörtülü oyuncular gördükleri için hazmedemiyorlar.. beypazarı maden suyu için hazmedersiniz ... Ayrıca başörtüyü zorla takiyorlar gibi durumda söz konusu değil.. kaldi ki oyle bir durum olsa baştan dizi teklifini Kabul etmezlerdi..

17
21
yanıtYanıtla
neconco@yahoo.com:

çok saçma bir diziydi seyredenlere şaşıyorumm

27
11
yanıtYanıtla
Almanyali_66a.bozkurt@hotmail.com:

Sevkler ve Renkler tartisilmaz Kardesim....Saygilar

yanıt0
yanıt0
YALANCI TVhilmi_bur@hotmail.com:

ATV VE SABAH GRUBU O KADAR YALAN YANLIŞ HABERLERLE MİLLETİ KANDIRDİKİ.BUNUN HESABINI AHİRETTE VERECEKLERDİR.

19
11
yanıtYanıtla
nihat koçnihatkoc1918@hotmail.com:

sadece aklına sabah ve atv mi geldi

yanıt0
yanıt0
as başkaniskarabulut@hotmail.com:

darısıda vadiye

19
10
yanıtYanıtla
Ayferayferturan0@gmail.com:

Basta iki ve ya uc bølum seyretim sonrasini bilmiyom ama iyi bir diziydi ama seyrederken insan yoruluyordu heyecani azdi diye dusunuyorum

13
8
yanıtYanıtla
Berkay Kocalarberkaykocalar@mynet.com:

Çok sıkıcı bir filmde iyiki bitti.kitapla alakası yok

14
7
yanıtYanıtla
BİLAL OCAKbilalocak@hotmail.com:

Kitaba sağdık kalınsaydı ve fazla uzatmadan adam gibi bitirilseydi tadı damaklarda kalırdı. Uzadıkça saçlamaya ve sıkmaya başladı.

yanıt0
yanıt0
Rabia Çağlamelekgz63@gmail.com:

Açıkçası severek izliyordum. Son zamanlarda biraz saçmaladılar. Onur Tuna hastası olduğum.için de izliyordum bitmese iyiydi!!!

9
11
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title