Haberler

Attila Gökçe kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Attila Gökçe'nin hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Vatandaşlar tarafından merak edilen isimler arasında Attila Gökçe geliyor. Peki, Attila Gökçe kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Attila Gökçe'nin hayatı ve biyografisi ile ilgili bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Ünlü spor yazarı ve spor yorumcusu Attila Gökçe'nin hayatı, kariyeri ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Attila Gökçe kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği nedir? Atilla Gökçe hangi takımlı? Atilla Gökçe nerede çalışıyor? Detaylar sizlerle...

ATTİLA GÖKÇE KİMDİR?

Atilla Gökçe, 1945 İzmir doğumlu, gazeteciliğe polis muhabiri olarak başladı. Daha sonra spor servisine geçti. Uzun yıllar Tercüman Gazetesi'nde spor müdürlüğü yaptı .İki dönem TSYD Başkanlğı'nda bulundu. Atilla Gökçe halen Milliyet gazetesinde spor yazarlığını sürdürüyor.

Bir süre İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne devam etti. Gazeteciliğe 1964'te Demokrat İzmir Gazetesi'nde polis muhabiri olarak başladı. 1966'da Akşam Gazetesi'ne girdi. Daha sonra Tercüman Gazetesi'nde görev yaptı. Ve uzun yıllar bu gazetenin Spor Sorumlu Müdürü oldu.

Öğrenimini Hava Lisesinde yaptı. Akşam ve Tercuman gazetelerinde görev yaptı. Tercuman gazetesinde spor müdürlüğü görevinde bulundu. Türk Spor Ansiklopedisinin yayınlanmasında emeği geçti. Tercüman'ın ardından Gelişimspor dergisi ve Söz gazetelerinde çalıştıktan sonra Milliyet'e geçti.

Uzun yıllardır bu gazetede yazıyor ve Lig TV'de de yorumcu olarak hizmet veriyor. En çok Olimpiyat ve büyük uluslararası turnuva izleyen spor gazetecilerinden biri olan Gökçe, TSYD'de çeşitli görevlerde bulunduktan sonra başkan oldu. İngilizce bilen Attila Gökçe evli ve 3 çocuk babası. Gökçe, 16 Mayıs 1994'te ilk kez seçildikten sonra, 21 Mayıs 1996'da, 25 Mayıs 1998'de ve 25 Mayıs 2000'de 3 dönem daha yeniden bu göreve getirildi. 2002'de görevi Onur Belge'ye devretti.

1987'de Gelişim Spor Dergisi ve Söz Gazetesi'nde yazarlık yaptı. 1989'dan sonra Milliyet Gazetesi yazarı olarak mesleğini sürdürdü. 1986'dan itibaren TSYD Yönetim Kurulunda üye, asbaşkan ve genel başkan yardımcılığı yaptıktan sonra 1994 yılı kongresinde başkanlığa seçildi.

Atilla Gökçe'nin çok sayıda gazetecilik başarı ödülü bulunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Atilla Gökçe Attila Gökçe Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title