Haberler

Atlasglobal, Türkiye'nin En Büyük Hizmet İhracatçıları Listesinde

Güncelleme:

Atlasglobal, Skytrax başarısının ardından, TİM tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçı Firması" araştırmasında 9. sırada yer aldı.

Uluslararası ağını her geçen gün genişleterek ihracat rakamlarına değer katan Atlasglobal, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından da ödüllendirildi. Türk hizmet sektörünün geliştirilmesi ve potansiyelinin ortaya çıkarılması amacıyla bu yıl TİM tarafından ikinci kez düzenlenen "Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçı Firması" araştırmasında Atlasglobal, hem ülkenin hem de sektörünün lider firmaları arasında yer aldı.

Atlasglobal'in 330 milyon dolarla 9. sırada yer aldığı listenin 15 Aralık'ta düzenlenen ödül töreni, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Elektrik, Elektronik Hizmet İhracatçıları Birliği Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu'nun yanı sıra Türkiye'nin önde gelen ihracatçı şirketlerinin üst düzey yetkililerimin katılımıyla düzenlendi. 500 Büyük Hizmet İhracatçısı töreninde Atlasglobal adına ödülü Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy aldı.

EN PRESTİJLİ ÖDÜLLER

Kazandıkları bu başarıyla ilgili açıklama yapan Murat Ersoy, kısa süre önce dünyanın en prestijli kurumlarından Skytrax'ten aldıkları 4 yıldızlı havayolu şirketi sertifikası ödülünün ardından şimdi de bu listede yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü: "Yer hizmetlerimizden kabin ekiplerimize kadar hepimiz Atlasglobal markasını en üst seviyelere taşımak için çalışıyoruz. Küresel tarifeli pazarlara yönelik hizmetlerimizle bu kadar önemli ödülleri kazanmak, uluslararası hava sahalarında ülkemizin konukseverliğini temsil etmek, bunun devamlılığını sağlamak bizim için bir gurur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu alandaki standartlarda en iyisi olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Ersoy Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title