Haberler

Athena grubu Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti!

Güncelleme:

Athena grubunun kurucuları Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Saraçhane'deki makam odasında ziyaret etti.

Gün boyu siyasi parti ziyaretlerini gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, politika ve hizmetlere kısa bir mola vererek Athena grubunun kurucuları Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşleri Saraçhane'deki makam odasında ağırladı. İmamoğlu, Özoğuz kardeşleri, ''Politika politika… İnsan sıkılıyor bazen. Günün yarısını farklı kesimlere, sanatçılara mı ayırsak'' sözleriyle karşıladı. Makam odasıyla özdeşleşen Atatürk portresi önünde fotoğraf çektiren üçlü, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Athena grubu Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti!

"HERKESİN BANA GÜÇ KATMASI MUAZZAM BİR MOTİVASYON"

Gazeteciler, makam odası çıkışında İmamoğlu ve Özoğuz kardeşlerin duygularını sordu. İmamoğlu, ''Benim uzun yıllardır keyifle takip ettiğim 2 kardeş, tabii grupları da aynıydı. Sadece sanatları değil, bence ülkeye, dünyaya, insana yaklaşımları ve manevi taraflarıyla çok beğendiğim 2 insan ama bir yönüyle de 2 hemşehri. İstanbul'da beraber yaşıyoruz. Beni ziyarete geldiler. Keyif aldım. Bol bol şarkı söyledik içeride diyeceğim, inanmayacaksınız. Ama bol bol İstanbul'un lehine konuları konuştuk, sanatı konuştuk. İstanbul'un her noktasına katkı verme konusunda fedakarlıklarından bahsettiler. Dolayısıyla şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi. Herkesin bana güç katması, benim için muazzam bir motivasyon İstanbul adına. Artık kol kola hep beraber işler yapacağız İstanbul'da'' dedi.

Athena grubu Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti!

"SEVGİYİ VE UMUDU AŞILIYOR OLMASI BİTİRDİ BİZİ"

Özoğuz, ''Seçim sürecinde kendi şarkınızı duyunca neler hissettiniz'' sorusuna, ''Biz o sırada Halk TV'yi izliyorduk. Ekrem Bey'in konuşması bitti, şarkı girdi. Ben şok oldum. 'Her şey güzel olacak' çalıyor dedim. Orada inanılmaz mutlu olduk. 2000 senesinde yaptığımız bir şarkı, ilk defa bu şekilde ortaya çıkıyor. Her zaman çalıyoruz konserlerimizde. Özellikle bizim jenerasyonumuz siyaset konusuna çok fazla girmezdi zamanında. Sadece bilirdik. Biz, Özal dönemi gençleriyiz. Her dönem ülkenin durumuna göre siyasiler gelirler ve doğru işler, dışarıdan bakıldığında tersmiş gibi görünse de illa doğruya döner o. Biz, Ekrem Bey nezdinde ilk defa bir siyasiyi sevdik, gönülden. Çünkü barış, kucaklama, anlayış, herkese aynı şekilde eğilme, sanata, eğitime, toplumun ihtiyacı olan her şeye karşı yaklaşım modeli bizi çok kavradı. Eminim başka siyasetçilerin de toplum tarafından benimsenmişliği vardır, eminim onlar da doğrulardır ama bizim meşrebimizce bize çok yakın geldi. Gördüğümüz dakikadan itibaren gözlerimiz parladı. Bizim için en önemli olan şey, ülkenin, bayrağın, vatanın her tarafında, sevgiyi ve umudu aşılıyor olması her şeyi bitirdi bizde'' yanıtını verdi.

"BİR ŞEY SÖYLEDİKÇE OLUR"

Hakan Özoğuz ise ''Her şey güzel oldu mu'' sorusuna şu yanıtı verdi: ''Oldu. Daha da olacak. 'Bir şey söyledikçe olur' derler. İnanarak söylüyoruz. Herkes inanarak söylüyor. Ve öyle olacağına inanıyoruz. Zamanla göreceğiz. Biz, birleştirenin her zaman arkasındayız.'' İmamoğlu da bu yoruma, ''Eğer ülke çok daha güzel olursa, biz daha coşkulu besteler istiyoruz'' şeklinde karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Athena Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (36)

KAAN:

ATHENAYI TEBRİK EDERİM EKREM BAŞKAN GÖNÜLLERİN BAŞKANI

10
16
yanıtYanıtla
CRN:

Gökhan siyaset yapma evladım..

17
9
yanıtYanıtla
portakal ordakal:

gokhan kaptın konserlerı hadı ıyısın.

16
7
yanıtYanıtla
Her sey cok güzel olacak:

Ekrem Bey cok güzel bir izlenim birakiyor. Insaallah cok güzel isler yapacak, tabii ki yapmasina izin verilirse. Gökhan ve Hakan''i da cok begeniyorum. Insanin güzel isler yapmaya gönüllü olan birisinin yaninda yer almasi Kadar dogal bir sey olamaz. Bu politikaci hangi partiden olursa olsun, yanindayiz. Adaletli olsun, vatani yararina calissin, emmioglunu, sülalesini devletin en önemli makamlarina getirmesin, otursun halkin derdine careler arasin, her Zaman yanindayiz, hem maddi hem de manevi.

10
13
yanıtYanıtla
FARUK:

Sizden kim halkın derdine çare aramış ki konuşuyosun sülalesini makama getirmesinmiş tunç soyer daha geleli kaç gün olmuş karısını daire başkanı yapmış adam akpdende var tabide böyleleri bari yapmıyomuş gibi konuşmayın komik oluyosunuz

yanıt11
yanıt9
Her Sey Cok Güzel Olacak:

Saniyorum Türk toplumunun en büyük sorunlarindan bir tanesi, okudugunu tam olarak algilayamamak ve karsi fikre saygi duyamamak. Yorumumda, hic bir parti, ya da aday söyle ya da böyle yapsin denmemistir. Bir de yorumlarda neden hemen, ''yok komik oluyorsunuz, yok sacmaliyorsunuz'' gibi sözler sarfediliyor. Cidden anlayamiyorum. Bu benim düsüncemdir ve sükür ki halen bazi düsünceler özgürce yazilabiliyor. Haa begenmezsin, katilmazsin olabilir; kimse size bu yüzden darilmaz ve de kirilmaz.

yanıt4
yanıt2
Ayle:

sadece şunu sormak istiyorum. İstanbula hizmet mi yapılmadı hepiniz bir kahraman beklediniz. . . İstanbulda Belediyecilik sorunu ciddi anlmda var mı sanmıyorum ama bu telaşı da anlamıyorum. bu kadar haberlerde görülen başka bir belyediye başkanı da görmedim

16
7
yanıtYanıtla
Muhafiz:

Ben de seninle ayni fikirdeyim istanbul un belediyeciligi zaten fena degildi. Fakat herkesi arkasina almis bir adam niye gözünüze batar ki. Bu adamin yapacagi hizmetleri bir düsün.

yanıt5
yanıt3
.....:

BAŞKA ÜLKELERE HİÇ GİTMEDİĞİNİZ BELLİ ORALARDA DOLAŞAN BİRİ İSTANBUL''A SADECE KAOS ŞEHRİ DER HABERİNİZ YOK. ULAŞIMI SAÇMA, İMARLAŞMASI RANTA DAYALI VE SAÇMA, NÜFUS POLİTİKASI YOK, GÖÇMEN POLİTİKASI YOK, OTOPARK SORUNU OLDUKÇA CİDDİ BOYUTTA. . . . KISACA ASLA 21. YÜZYIL ŞEHİRLERİNDEN BİRİ DEĞİL

yanıt4
yanıt1
mns:

17 yıl önce yaşanabilir bir istanbul vardı dimi çöp dağlarını su kuyruklarını su doldurmak için benzin istasyonları gibi su istasyonlarını unuttunuz her akşam haberlerde hava kirliliği ile başlardı haberler trafik sorunu yoktu dimi şimdi istan bula yakışmayan ne otoyollarmı tünellermi metrolarmı marmaraymı tuzla istanbul arasındaki denizkıyısında yapılan yeşil alanmı soruyorum istanbulda yaşayanlara görecez 5 yıl sonra istanbulu ha bu arada söyliyeyim istanbullu değilim manisalıyım

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title