Haberler

Ateşböceği Yalçın'dan İyi Haber

Güncelleme:

Marmaris'te özel bir hastanede karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören usta komedyen, Yalçın Otağı bu sabah yoğun bakımdan çıktı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki özel bir hastanede karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören usta komedyen, 78 yaşındaki Yalçın Otağı, bu sabah 8 gündür tutulduğu yoğun bakım ünitesinden çıkartıldı.

Datça İlçesi, Aktur Sitesi'ndeki yazlığında bir ay önce fenalaşan Ateşböceği Yalçın olarak tanınan komedyen Yalçın Otağı'ya Marmaris Özel Yücelen Hastanesi'nde karaciğer kanseri teşhisi konulup, tedavisine başlandı. 13 günlük tedavisinin ardından evine gönderilen Otağı, durumunun ağırlaşması üzerine 8 gün önce yine aynı hastanenin yoğun bakım ünitesine yatırıldı. 40 yıllık hayat arkadaşı Lale Belkıs'ın başından ayrılmadığı usta komedyen, bu sabah durumun iyiye gitmesi üzerine yoğun bakım ünitesinden çıkartıldı. Usta komedyenin sağlık durumu hakkında bilgi veren Özel Yücelen Hastanesi Başhekimi Dahiliye Uzmanı Dr. Tolga Çakmak, Hastamız karaciğer kanserinin son evresinde bulunuyor. Bu klinik olarak yoğun bir süreç. Hastamız hastanemize geldiğinde bilinci bulanıktı. Hastalığa bağlı vücunun iyon dengesi de dengesizdi. Bu nedenle kendisini yoğun bakımda müşade altına aldık. Tedavi sürecinde yine hastalığa bağlı olarak karın bölgesinde biriken asit ve diğer sıvılar tahliye edildi. Şu an için durumu daha stabil durumda bu nedenle bu sabah itibariyle yoğun bakımdan çıkartıldı. Kendisinin durumunu stabil olarak tutarak rahatlatıp taburcu etmek için elimizden geleni yapıyoruz dedi.

Lale Belkıs da üç hafta içinde eşini iki kez hastaneye yattıklarını belirtip, Datça'daki yazlığımızda tatildeydik. Durumu ağırlaşınca ilk olarak 3 hafta önce yine Yücelen Hastanesine geldik. Burada bizimle çok ilgilendiler. Yalçın'ın durumunu en kısa sürede normale getirerek bizi taburcu ettiler. Ancak kullandığı ilaçlar nedeniye bilinci bulandı. Hatta hastaneye gelmeden hemen önceki gece Ateşböceği Ercan ile yaptıkları gösterileri anlatmaya başlamıştı. Yaklaşık bir haftadır tedavi görüyor. Düne göre çok daha iyi durumda. Hatta gelen hemşirelerle sohbet etmeye bile başladı dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Otağı Marmaris Muğla Datça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title