Haberler

Atatürk Üniversitesi Spor Şenlikleri Başladı

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen Spor Şenliklerinin Bu Yıl Ki Bölümü Start Aldı.

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen spor şenliklerinin bu yıl ki bölümü start aldı.

Fakülteler arası düzenlenen futbol, basketbol müsabakaları Atatürk Üniversitesi Kampüsü'ndeki spor salonlarında yapılıyor. Üniversiteye ait futbol sahasında oynanan futbol turnuvasına katılan Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Oltu Meslek Yüksek Okulu, Baybut Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İspir H.P.MYO, Aşkale MYO, Nerman MYO, Bayburt MYO, Erzurum MYO, Pasinler MYO, Hınıs MYO, Veterinerlik Fakültesi ve Kazım Karabekir Eğitim Fakülteleri şampiyonluk için mücadele ediyor. Futbol karşılaşmalarının finalleri ise 16 Mayısta yapılacak.

Diğer yandan, fakülte ve meslek yüksek okullar arası basketbol karşılaşmaları da devam ediyor. Üniversite Spor Salonu'nda oynanan turnuvaya Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Öğretmenliği ve Beden Eğitimi Bölümleri katılıyor.

Sezon boyunca sürecek olan spor karşılaşmalarında dereceye girecek olan fakülte ve yüksek okullara sezon sonu düzenlenecek törenle ödülleri verilecek.

(AY-ST-Y) 10.05.2008 17:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title