Haberler

Atatürk'ün Manevi Kızı Adatepe Vali Güzeloğlu'nu Ziyaret Etti

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Manevi Kızı Ülkü Adatepe, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu Makamında Ziyaret Etti.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Özel bir program kapsamında Samsun'a gelen Ülkü Adatepe, 19 Mayıs Şehri Valisi Güzeloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. 19 Mayıs Şehri'nde bulunmaktan memnun olduğunu belirten Adatepe, "Samsun'un genç, dinamik bir valisinin olmasından ayrıca büyük bir mutluluk duydum. Samsun'u ve Samsunluları çok seviyorum" dedi.

19 Mayıs kenti, Atatürk kenti, Büyük Önder'in tam bağımsızlığa ve kurtuluşa giden yolda milletiyle bütünleştiği, ilk adımı attığı Samsun'da Büyük Önder'in manevi kızı Ülkü Adatepe'yi ağırlamanın mutluluğu içinde olduğunu ifade eden Vali Güzeloğlu, "Ülke Adatepe'nin, Atamızla ilgili Türkiye'deki genç kuşaklara aktardığı o çok önemli, anlamlı hatıralarını bugün Samsun'la buluşturmasının mutluluğu içerisindeyim. Kendileri Atamızın her yönüyle hem kişiliğiyle hem insani olarak değerlerini, güzelliğini ve ülkeyi yönetirken sevgi noktasında kendisiyle birlikte yakın çevresine nasıl bir sıcaklık ve sevgi yaydığını yaşayan en canlı tanık. Bizler için çok büyük hatırası, değeri var. Kendisini Samsun'da görmenin mutluluğu içindeyim. Birlikteliğin bir diğer anlamı da öğrencilerimiz ve genç kuşaklara Önderimizi anlatmak, onlara her yönüyle tanıtmak olduğunu da düşünüyorum" diye konuştu.

(MD-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title