Haberler

Atasay Mücevherat'ta 2'nci Atasay Kamer Dvri!

Güncelleme:

Atasay'da yeni CEO Atasay Kamer oldu. Şirketin büyüme, kurumsallaşma ve globalleşme süreçlerinin dümeninde olacak Atasay Kamer ile birlikte, şirketin 4'üncü kuşak devri de başlamış oldu.

Türkiye'nin öncü mücevherat markası Atasay'da CEO görevine Atasay Kamer getirildi. Dedesinin babası Hacı Mustafa Kamer, dedesi Atasay Kamer ve babası Cihan Kamer'in ardından Atasay Kamer'in markanın başına gelmesi ile birlikte Atasay'da 4'üncü kuşak da başlamış oldu. 2009 yılından bu yana şirkette farklı pozisyonlarda başarılı işlere imza atan Atasay Kamer, annesi Çiğdem Kamer'in uzun yıllardır başarıyla yürüttüğü bu görevi devralarak, bundan sonraki dönemde Atasay'ın global marka olma vizyonu doğrultusunda liderlik yapan isim olacak.

Çocukluğundan bu yana şirketin içinde yer aldığını ve CEO görevine getirildiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Atasay Mücevherat'ın yeni CEO'su Atasay Kamer, "Dedem Atasay Kamer, Atasay'ı kurarak Türkiye kuyum ve mücevherat sektörünün başlangıcında öncülük etmiş bir isim. Babam ise Atasay'ın kurumsallaşmasında, markalaşmasında ve global vizyonunun ilk adımlarının atılmasında büyük rol oynadı. Ben de onlardan aldığım bu bayrağı daha yukarı taşıyarak, Atasay'ı bir 'Dünya şirketi' haline getirmeyi hedefliyorum" diye konuştu.

Asgold markasını hayata döndürdü

2015 Ocak ayı itibariyle Atasay Mücevherat CEO'su olarak göreve başlayan Atasay Kamer, eğitimine Amerika Pace Üniversitesi'nde Ekonomi ve İşletme üzerine başladı. Burada Öğrenciler Listesi birinciliği ödülünü alırken, 'Pace Kolejli Girişimciler Birliği'nde koordinatörlük görevini üstlendi. Daha sonra Goldman Sachs'ta 1 yıl boyunca çalışan Atasay Kamer hala, London School of Economics and Political Science'ta eğitimine devam ediyor. Sonraki 3 yıl boyunca Asgold markasının kuruluşunda genel müdür olarak görev yapan Atasay Kamer, ocak ayı itibariyle aldığı Atasay Mücevherat CEO'luğu görevi kapsamında Atasay markasını global bir marka haline getirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atasay Kamer Cihan Kamer Türkiye Asgold Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title