Haberler

    Assassin's Creed: Unity, Notre Dame Desteğinden Sonra Yüzlerce Olumlu Yorum Aldı

    Geçtiğimiz günlerde Ubisoft, Notre Dame'da oluşan kazadan sonra Assassin's Creed: Unity oyununu ücretsiz bir şekilde tüm oyun severlere sunmuştu. Oyuncular Ubisoft'un bu duyarlı davranışını oldukça takdir etti ve desteklerini belirtmek amacıyla Assassin's Creed: Unity Steam sayfasına olumlu yorum yapmak için akın etti. Oyunun genel incelemeleri hâlâ 'karışık' olarak görünüyor ama son yapılan incelemeler 'çok olumlu' şeklinde oldu. Oyuna son 4 günde 500'den fazla yorum yapıldı. Önceki ay oyun, günde ortalama 10 yorum alıyordu.

    Steam'deki yorumların büyük çoğunluğu Notre Dame Katedrali ile ilgili yapıldı ve Ubisoft'un hareketini destekleyici nitelikte yorumlar geldi. Tarihi bu denli etkileyici bir şekilde aktaran oyun için minnettarlıklarını belirtenler ve Notre Dame Katedrali için üzüntüsünü dile getirenlerin sayısı oldukça fazla oldu.

    Oyun hâlâ ücretsiz olarak Ubisoft ve Uplay'de bulunuyor. Kampanya, 25 Nisan günü sona erecek. Bu tarihe kadar Assassin's Creed: Unity oyununa ücretsiz olarak buradan sahip olabilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Notre Dame Katedrali Steam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title