Haberler

Aspim, Yaşlılar Gününü Kutladı

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı 80.yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Davul zurna ve şarkılarla kutlanan Programa Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, İl Müdür Yardımcıları Mehmet Polat ve İbrahim Can ile kurumda kalan yaşlılar katıldı. Yılda bir defa değil her gün yaşlılara önem verilmesi gerektiğini belirten ASP İl Müdürü Murat Demirkol, yaşlıların ülkenin kalkınması ve gelişmesi için yıllarca emek verdiğini, şimdi gençlerin yaşlılara hizmet etme zamanının geldiğini söyledi.

"Sizler yıllarca bu ülke için emeklerinizi ortaya koydunuz, çalıştınız, çabaladınız. Şimdi görev sırası bizde. Sizin emeklerinizin karşılığını vermek için buradayız. Bu yaşamdan kopmadan hayatla iç içe birlik ve dayanışma içinde toplumumuzun, Anadolu insanının, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının dayanışma, paylaşma duygusunu, hoşgörüyü hep beraber yaşamak ve yaşatmak için buradayız" dedi.

Yaşlılarla tek tek sohbet eden Demirkol,80.yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan yaşlıların dilek ve isteklerini dinledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Demirkol Mehmet Polat İbrahim Can Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title