Haberler

Aslıhan Doğan Turan, Doğacak Olan Bebeği İçin Parti Düzenledi

Güncelleme:

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın yeni doğacak olan bebeği için düzenlediği baby shower partisine ünlüler akın etti.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, Kasım ayında dünyaya gelecek bebeği için Çubukludaki villalarında baby shower partisi düzenledi. Partiye Gülben Ergen ve Şeyma Subaşı olmak üzere birçok ünlü isim katıldı.

GÜLBEN ERGEN VE ŞEYMA SUBAŞI YALNIZ BIRAKMADI

Parti anlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Turan, "aslihansbabyshower" notunu ekledi. Arda Turan'ın eşini Gülben Ergen ve Şeyma Subaşı da yalnız bırakmadı.

Aslıhan Doğan Turan, Doğacak Olan Bebeği İçin Parti Düzenledi

Aslıhan Doğan Turan, Doğacak Olan Bebeği İçin Parti Düzenledi

ŞEYMA SUBAŞI DA O ANLARI PAYLAŞTI

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'da Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın partisinden kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Aslıhan Doğan Turan, Doğacak Bebeği İçin Parti Düzenledi

Aslıhan Doğan Turan, Doğacak Bebeği İçin Parti Düzenledi

Aslıhan Doğan Turan, Doğacak Bebeği İçin Parti Düzenledi

Aslıhan Doğan Turan, Doğacak Bebeği İçin Parti Düzenledi

Aslıhan Doğan Turan, Doğacak Bebeği İçin Parti Düzenledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Doğan Şeyma Subaşı Doğan Turan Arda Turan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (24)

aa:

tamamda ne anlama gelıyor bu. görgüsüz. dogmamıs cocuga don bıcmek degılmı bu. !!!!gıt bır fakırı sevındır cocgun dunyaya geldıgınde mutlu olsun. aptal, gorgusuzler

19
1
yanıtYanıtla
iğrenç:

aptal sana benzer, cahillikten kin dolmuşsun git başka yerde oyna

yanıt0
yanıt1
Xxx:

Yoksul yetim çocuklara parti verseydi daha anlamlı olurdu gelenler zaten zenginler bir dilim pasta bile yemezler muhtaç çocukları sevindirmek daha anlamlı olurdu

15
0
yanıtYanıtla
yuh:

ya ne alaka ak ne beyinsizsiniz ya

yanıt1
yanıt5
Adınızı Yazın:

ESKİDEN MEVLÜT VERİRLERDİ ŞİMDİ PARTİ :) AH BU ZAMANE GENÇLERİ

11
1
yanıtYanıtla
ABC İST:

ASLIHAN DA HİÇ FOTOJENİK DEĞİL :) ARDA BENCE DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR.

3
9
yanıtYanıtla
Bilge:

Kimse kusura bakmasın ama bu kız, yüzüyle çok uğraşmasına rağmen resmen çirkin. Ha, güzel olmak zorunda değil ama bildiğiniz tipik paralı kezban bu. Arda Sinem''i bunun için mi bıraktı demeden edemiyor insan.

10
2
yanıtYanıtla
ciğerci:

eskiden kadınları toplandığı mevlüt okutulduğu kısır günleri olurdu yeni doğan çocuklar için şimdi sosyetiklerin yaptıkları kadın oturmaları partyyyyyyyyyyyy oluyor

10
1
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

böyle haberleri okuyunca aslinda üzülüyorum habere bakin dogacak bebegi icin parti veriyormus yani daha dogacak okdar emin yanlis bir tutm bence ALLAHA DUA ETMELI sag salim dogmasi icin yalvarmali cocugunun ömrü icin sagligi icin gelecegi icin yarabbim nasil bir toplum olduk ya ben anlamiyorum

11
0
yanıtYanıtla
emin:

cirkin kadin eminim dogacak cocuguda ona benzer vesinem kobal bundan guzeldi para insani guzellestirmez

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title