Haberler

"Aşk Yaratılışta Her Varlığa Karşı Duyulan En Yüksek Titreşim"

Güncelleme:

Onlar İstanbul cemiyet hayatının tanınmış simaları… Onlar başarılı evlilikleri ile imrenilen çiftler… Berrin- Olgun Zorlu ve İpek Ayaydın-Talat Abdik çifti MAG Şubat sayısına konuk oldu.

İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Berrin- Olgun Zorlu ve İpek Ayaydın-Talat Abdik çifti MAG Şubat sayısının konuğu oldu. Mutlu giden evliliklerine ve Sevgililer Günü'ne özel açıklamalarda bulunan çiftler Sevgililer Günü'nün bir gün ile sınırlı kalmamasının gerektiğine vurgu yaptı. Eşiyle yazlık komşusuyken tanıştıklarını anlatan Berrin- Olgun Zorlu çifti "Biz aslında birlikte büyüdük diyebiliriz. Sevenler gerçek aşıklar için her gün özel. Bizim için ömre bedel olan, en büyük aşklarım olan oğullarım ve eşimle birlikte keyifli bir akşam yemeği yemektir" diye konuştu.
Sevdiklerimize sevgiyi göstermek için 14 Şubat'ı beklememek gerektiğini söyleyen İpek Ayaydın-Talat Abdik çifti ise "Eğer çok şanslıysanız; hayatınızda bir kere, hayatınızı önce ve sonra diye ayırabilecek biriyle tanışacaksınız. Ben şanslıyım ki Talat'la tanıştım ve evlendim"diyerek duygularını anlattı.

Özge Ulusoy ve Raşit Bağzıbağlı'nın kapak yıldızı olduğu MAG Şubat sayısı, Sevgililer Günü özel içeriğinde; Nihan Aslı- Murat Aygen, Almila- Ali Doğan, Mehmet Hasan Karamehmet- Nevşah Fidan, Mustafa-Ruşa Acar, Seher-Sertaç Nigiz ve Aslıhan-Kaan Bezcier çiflerini özel çekimleri ve samimi röportajları ile sayfalarında ağırlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Olgun Zorlu İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title