Haberler

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı, bu sefer de model Elif Aksu ile görüntülendi

Güncelleme:

Aygün Aydın ile yaşadığı ilişkiden dolayı gündemden düşmeyen Hakan Sabancı, şimdilerde aşk yaşadığı konuşulan model Elif Aksu ile Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında görüntülendi. Çifte Hacı Sabancı'nın nişanlısı Nazlı Kayı da eşlik etti.

Beşiktaş, dün akşam Süper Lig'de yeni sezonun açılış maçında Rizespor ile karşı karşıya geldi. Aşk hayatıyla sık sık gündem olan Beşiktaşlı Hacı Sabancı da yeni sevgilisi olduğu iddia edilen güzel modelle maçı izledi.

AŞK İDDİASI GÜÇLENDİ

Eski sevgilisi Aygün Aydın ile ilişkisi olaylı biten Hakan Sabancı, özel hayatıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu zamana kadar adı birçok güzelle aşk dedikodularına karışan Sabancı'nın şimdilerde 28 yaşındaki model Elif Aksu ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Çiftin Beşiktaş maçına da birlikte gelmesi aşk iddiasını güçlendirdi.

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı, bu sefer de model Elif Aksu ile görüntülendi

ESKİ SEVGİLİSİ 3 GÜN HAPİS YATMIŞTI

Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı, kendisinden hamile olduğu iddia eden sık sık Instagram hesabından kendisine hakaret eden Aygün Aydın'dan şikayetçi olmuş ve uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Aygün Aydın, Hakan Sabancı'nın mahkemeden aldığı uzaklaştırma kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yakalanarak 3 gün zorlama hapis yatmıştı. Cezaevinden çıktıktan sonra da hakaret içeren paylaşımlar yapmaya devam ettiği gerekçesiyle bu kez de 15 gün hapse çarptırıldı.

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı, bu sefer de model Elif Aksu ile görüntülendiAygün Aydın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hakan Sabancı Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (3)

Emre Güler:

Zengin bakınca çapkın olur, fakir bakınca abazan olur , Müge Ablaa

146
4
yanıtYanıtla
Dirk :

AHAHAHA Ağır laflar ama haklısın aynı cümleye çirkin - yakışıklı da kullanılabilir

yanıt37
yanıt1
Köfteci Jardel:

Magazin yasaklanmalı. Ünlü ve zengin kişilerin şımarık ve savurgan yaşamları ve ahlaksızlıkları haber olmamalı. Bu halk zehirlenmemeli.

78
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title