Haberler

Aşı olmayan baba-oğul, 12 gün arayla koronavirüsten öldü

Güncelleme:

Edirne'de aynı evde yaşayan 48 yaşındaki Murat Gürses ile 78 yaşındaki babası Demircan Gürses 12 gün arayla koronavirüsten hayatını kaybetti. Baba ile oğlun aşı olmadığı, anne Firdevs Gürses'in ise 3 doz aşı yaptırdığı belirtildi.

Edirne'de babası Demircan Gürses, annesi Firdevs Gürses ve kızı ile aynı evde yaşayan Murat Gürses, eylül ayı başında soğuk algınlığı belirtileri gösterdi.

GRİP OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP TEKRAR DOKTORA GİTMEMİŞ

Hastanede tetkikleri yapılan ve aşı olmadığı belirtilen Gürses, iki koronavirüs testi de negatif çıkınca bir süre grip olduğunu düşünüp doktora gitmedi. Taksi şoförü Gürses, durumu ağırlaşınca Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'ne yeniden başvurdu. Testi pozitif çıkan ve tedavisine başlanan Gürses, daha sonra yoğun bakıma alındı. 15 yaşında bir kız çocuğu babası olan Murat Gürses, 12 Eylül'de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

12 GÜN SONRA BABASI VEFAT ETTİ

Murat Gürses'in ardından oğlu gibi aşı olmayan babası Demircan Gürses'te de belirtiler çıktı. Tetkikler sonucu baba Gürses'in de koronavirüse yakalandığı anlaşıldı. Hastaneye kaldırılan Demircan Gürses, 24 Eylül'de hayatını kaybetti. 12 gün arayla eşi ile evladını kaybeden anne Firdevs Gürses'in ise koronavirüs aşısının 3 dozunu da olduğu ve herhangi bir hastalık belirtisi göstermediği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Edirne Eylül 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Fakır:

bu aşı karşıtlığına anlam veremiyorum. tüm dünya oluyor siz neyin davasını yapıyorsunuz arkadaş

33
34
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Onların derdi aşı değil hükümet karşıtlığı, ama hesaba katmadıkları bir yer var, o da Corona'dan ölür ise, hükümete muhalif bir kişi daha eksilmiş olur, bu kadar detayı düşünmekten aciz bunlar ..

yanıt11
yanıt23
Ahmet Hamdi Ertekin:

devletin bekası için kardeş katlıne fetva vermiş osmanlının torunu oldugunu iddia edenelerin aşı olmayanlara ses cıkarmaması halk dalkavuklugudur..AŞI OLMAYAN SOKAĞA CIKAMAZ KARDEŞİM.

20
27
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

AŞI KARŞITLIĞI FETVASI VERİP ORDA BURDA KONUŞAN KİŞİLER BU ÖLENLERİN AHU ÜZERİNİZDE OLACAK BİLMİŞ OLUN

3
0
yanıtYanıtla
zerda zercisan:

yalan dolan habere inanip ah kem kesen insanlarimiz zekaniz fiskiyor

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title