Haberler

Arzu Aydın Toplum Merkezini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, Halk Eğitim ve Toplum Merkezinde bulunan öğrencileri ziyaret etti.

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, İl Halk Eğitim Merkezi ile Barış ve Ulus Mahallelerindeki Toplum Merkezleri ile Anadolu Kalkınma Vakfı Toplum Merkezini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Bayan Aydın, beraberinde Vali Yardımcılarının eşleri Asuman Pala ve Sevilay Taşkın ile birlikte, Barış, Ulus ve Anadolu Kalkınma Vakfı Toplum Merkezlerince yürütülen, halı ve kilim atölyeleri ile El sanatları, Çocuk gelişim merkezi, biçki, nakış, kuaförlük atölyelerini ziyaret ederek, Kursiyerlerle sohbet etti.

İlk olarak Barış Mahallesi toplum merkezine gelen Bayan Aydın, buradaki kilim atölyesini gezerek, halı atölyelerinde kurs gören genç kızlarla sohbet ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi, kursiyerle birlikte kilim dokudu. Bayan Aydın, Ulus toplum Merkezindeki incelemelerinin ardından, Anadolu Kalkınma Vakfı Toplum Merkezini de ziyaret ederek, kursların yapıldığı alanları tek tek gezdi. Kursiyerlerle görüşerek, sorunlarını dinledi.

Toplum Merkezleri ziyaretinin ardından, Halk Eğitim Merkezini de ziyaret eden Bayan Aydın, Halk Eğitim Merkez Müdürü Zekeriya Batur'dan bilgi aldı. Burada genç kızların dokudukları el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Bayan Aydın ziyaretler sonunda yaptığı konuşmada Siirt' in zengin el sanatlarına sahip çıkılması gerektiğini belirterek,"İlimizdeki bayanlara yönelik düzenlenen, bu kurslarda kızlarımız, el becerilerini geliştirerek, üretime katkı sağlıyorlar. Tüm Kursiyerlerimizi kutluyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Aydın Arzu Aydın Siirt Ulus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title