Haberler

Artvinli Şehir Merkezinde Artık Dik Merdivenlerde Yürümeyecek

Artvin Belediyesi’nin 2016 yılı içerisindeki vizyon projeleri arasında yer alan ‘Yürüyen Merdiven’ projesi hayata geçirildi.

Artvin Belediyesi'nin 2016 yılı içerisindeki vizyon projeleri arasında yer alan 'Yürüyen Merdiven' projesi hayata geçirildi.

Coğrafi yapısı gereği şehir merkezindeki caddeler arasındaki yaya ulaşımının dik merdivenlerle sağladığı Artvin'de Kültür Sokağı projesi kapsamında vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için Cumhuriyet Caddesini Sabit Osman Avcı Caddesine bağlayan 60 metre uzunluğunda, saatte 6 bin kişi taşıma kapasitesine sahip, yürüyen merdiven hizmete açıldı.

Açılış törenine Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Ahmet Şengün, belediye ve il genel meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, törende yaptığı konuşmada, "İnsan hayatını kolaylaştıran, insana hizmet eden bu güzel eseri birlikte açacağız. Bu eserin oluşmasında emeği geçen, başta belediye başkanımız ve milletvekilimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Doğanay ve beraberindeki protokol üyeleri yürüyen merdivenin açılış kurdelesini birlikte kesti. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ömer Doğanay Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title