Haberler

Artvin Valisi Doğanay Engelli Ailesini Ziyaret Etti

Artvin Valisi Ömer Doğanay, bedensel engelli Mahmut Acar'ı evinde ziyaret etti.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, bedensel engelli Mahmut Acar'ı evinde ziyaret etti.

Vali Doğanay beraberinde eşi Esma Doğanay ile 3 yaşında geçirdiği çocuk felcinden sonra yatalak hasta olan bedensel engelli Mahmut Acar'ı (35) Orta Mahalledeki evinde ziyaret ederek sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren engelli Acar'ın ablası Tuntul Bahar, "Annem ve babam yıllar önce vefat etti. Eşimde iki yıl önce emekli olduğu gün vefat etti. 4 çocuğum var. Kardeşim 3 yaşında iken çocuk felci geçirdi. Annem ve babam vefat ettikten sonra yaklaşık 12 yıldır engelli kardeşime ben bakıyorum. Engelli kardeşime devletimiz bakım maaşı bağladı. Evimiz çok eski ve çatısı akıtıyor. Devlet büyüklerimizden yeni bir ev yapmalarını istiyorum." diye konuştu.

Vali Doğanay, devlet olarak her zaman engelli ve ailelerinin yanlarında olduklarını dile getirerek, engelli Acar'a yeni bir ortopedik yatak ve çeşitli ihtiyaç yardımında bulunacaklarını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Doğanay Mahmut Acar Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title