Haberler

Artsam, Emin Adımlarla 1. Lige Koşuyor

Güncelleme:

Artsam Koleji Spor Klübü kız hentbol takımı Kastamonu derbisinde Kastamonu GMSK takımını 39-18 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini aldı.

Iki takımın daha önceki maçında hakemlerin yanlı tutumlarını protesto etmek için takımını sahadan çeken antrenör Bülent Alaz 3 aylık cezası bitmediği için maçı tribünde izledi. Artsam KSK yardımcı antrenör Yusuf Arslan yönetiminde sahaya çıktı.

Artsam Koleji Spor Kulübü başkanı Uzm.Hipnoterapist ve psikolog Gani Eser maç sonunda yaptığı açıklamada; "1. Lig hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Oyuncularımızın hepsi birer yıldız. Adil yönetilen her maçı kazanacağımızdan eminiz. Bu maçın skoru daha farklı olabilirdi. Rakibe saygımızdan daha fazla farka gitmedik. Her maçı sahada kazanacağız. Kulüp olarak hentbol branşına verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Gruptaki tüm maçlarımızı kazanıp yarı finallere moralle gideceğiz. Oyuncularımızla ve teknik ekibimizle gurur duyuyoruz." dedi.
Artsam KSK önümüzdeki hafta kendi evinde Mardin 1947 Sağlık ve SK ile karşılaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Arslan Kastamonu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title