Haberler

Arto, canlı yayında Bircan Bali'nin eski eşiyle yaptıklarını ifşa etti

Güncelleme:

Söylemezsem Olmaz yorumcularından Arto, bugünkü canlı yayında partneri Bircan Bali'nin eski eşiyle flört ettiğini hatta birlikte ormana gittiklerini ifşa etti. Arto'nun sözleri karşısında ne diyeceğini bilemeyen Bali ise "Ben senin Amerikalarını anlatıyor muyum" dedi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında ilginç anlar yaşandı. Sivri diliyle tanınan Arto, canlı yayında Bircan Bali hakkında bir sırrı ifşa edince kimse bir şey diyemedi.

KIZI İÇİN ESKİ EŞİYLE SIK SIK GÖRÜŞÜYOR

2019 yılında Avukat Ömer Gezen ile nikah masasına oturan ve kısa süre içinde bebeği Saygı'yı kucağına alan Bircan Bali, geçtiğimiz sene iki yıllık evliliğini tek celsede bitirdi. Kızı Saygı için eski eşiyle görüşmeye devam eden Bali'nin Gezen ile barıştığı ileri sürüldü.

Arto, canlı yayında Bircan Bali'nin eski eşiyle yaptıklarını ifşa etti

"ESKİ KOCANLA FLÖRT EDİYORSUN, SİZİ BASMIŞLAR"

Arto ise bugünkü yayında Bircan Bali'nin eski eşiyle barıştığını söyleyerek "Eski kocanla flört ediyorsun ormanlara gidiyorsun. Bütün arkadaşlarınız sizi basmış" dedi. Arto'nun sözleri karşısında ne yapacağını bilemeyen Bali ise "Burayı komple sessize alalım, gitmedim den. Arto ben senin Amerikalarını anlatıyor muyum" şeklinde konuştu.

Bircan Bali, konuşmanın devamında eski eşiyle çıktığı tatilin güzel geçtiğini söyledi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bircan Bali Beyaz Tv Arto Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Ahmet Gündoğdu:

turkyenın en ahlaksız ve rezıl kanal programı budur..

93
5
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bilemedin, en gereksiz kanalidir...

yanıt0
yanıt1
Metin Yalcin:

Al birini vur ötekine ..

53
2
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Tenncere dibin kara, seninki benden kara misali ! :)

40
0
yanıtYanıtla
mavii1989:

sereni gece görsem korkarım bir zayıflama uğruna ne hale geldi rabbim işte

30
1
yanıtYanıtla
lavinia :

ay şu adamdan acayip gıcık kapıyorum

9
3
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Al Birini Vur ötekine Tabi SADECE SERENiME KIYAMAM

4
4
yanıtYanıtla
uCube :

Arto, ağzında bakla ıslanmıyor arkadaş. Tüm her şeyi direk döküyor, dedikodu yaparken de böyle arkadaş ortamında. ;))

5
0
yanıtYanıtla
lavinia :

ay şu adamı bir sevemedim gitti sevimsiz

2
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Amaniiiin, yerini de tam olarak söyleyin de bilelim, o ormana girilmez artik, hatta galos bile fayda etmez...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title