Haberler

Arsuz Kaymakamı Trafik Kazası Geçirdi

Hatay’ın Arsuz İlçe Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun ilçesinde bir iftara katılmak üzere giderken kaza yaptı.

Hatay'ın Arsuz İlçe Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun ilçesinde bir iftara katılmak üzere giderken kaza yaptı. Kazada Kaymakam Sarı ve koruma polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Arsuz ilçesinden İskenderun ilçesinde bir iftar programına katılmak üzere giden Kaymakam Musa Sarı ve koruma polis memuru Zafer Burhan'ın içinde bulunduğu makam aracı, Arsuz karayolu Şirinnar mevkiinde seyir halindeyken önlerine aniden çıkan traktöre çarptı. Traktöre çarparak takla atan makam aracında bulunan Kaymakam Sarı ve polis memuru Burhan yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalenin ardından Kaymakam ve koruma polisi İskenderun ilçesindeki özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaymakam Sarı ve korumasının hayati tehlikeleri bulunmadığı tedbir amaçlı müşahede altında tutuldukları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha hastaneye gelerek Kaymakam Sarı ve koruma polisi Zafer Burhan'ın sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgiler aldılar. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İskenderun Musa Sarı Arsuz 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title