Haberler

Arsenal, Yobo'yla Lugano'nun Peşinde

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal, Fenerbahçe'nin gönderdiği Yobo ile Lugano'yu transfer etmek için harekete geçti.

Şampiyonlar Ligi'ne Borissia Dortmund yenilgisiyle başlayan ve savunmada sıkıntı yaşayan Arsenal, eski Fenerbahçeli Lugano ve Yobo'ya talip oldu.

WENGER, KADRO DERİNLİĞİ İSTİYOR

Daily Mail'in haberine göre; savunmada Mertesacker ve Koscielny ile yoluna devam eden Wenger'in bu oyuncuların sakatlanma ihtimaline karşı kadro derinliği yaratmak adına bonservisi elinde olan futbolculara yöneldiği belirtildi.



YOBO VE LUGANO İLK SIRADA

Arsenal gözlemcilerinin Diego Lugano ve Joseph Yobo ile kısa süreli sözleşmeler imzalamak için görevlendirildiği belirtilen haberde, Lugano'nun West Bromwich ile Yobo'nun da Norwich takımlarıyla Premier Lig tecrübesi yaşamış olmalarının bu transferlerin gerçekleşme ihtimalini yükselttiği iddia edildi.

SERBEST OYUNCULARLA SÖZLEŞME SERBEST

Premier Lig'de takımlar 1 Eylül'de transfer sezonu kapanmış olmasına rağmen serbest oyuncularla hala sözleşme imzalayabiliyor.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Diego Lugano Joseph Yobo Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

bülent tan:

fener bahçe bu senede şampiyun

0
1
yanıtYanıtla
yunus:

İkisi de 34-35 yaşındalar yani futbol için fazla ihtiyarlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title