Haberler

Arka Sokaklar hangi yıl başladı, kaç yıldır var? Arka Sokaklar ne zaman başladı, kaç bölüm oldu? Kanal D Arka Sokaklar kaç senedir oynuyor?

Güncelleme:

Ekranların en sevilen dizilerinde olan Arka Sokaklar, yayın hayatına yıllardır devam ediyor. İzleyiciler ise dizi hakkında sorular sormaya devam ediyor. Arka Sokaklar ne zaman başladı? Arka Sokaklar kaç yıldır var, hangi sene başladı? gündemden düşmeyen konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Arka Sokaklar hangi yıl başladı? Arka Sokaklar kaç yıldır var? sorularının yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen Arka Sokaklar dizisi hakkında merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik. Arka Sokaklar ne zaman başladı? Arka Sokaklar kaç yıldır var, hangi sene başladı?

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLADI?

Arka Sokaklar, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan, Erler Film imzalı, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. 15 yıldır kesintisiz yayımlanan Arka Sokaklar, yayın yılı ve bölüm sayısı bakımından Türk televizyon tarihinin en uzun haftalık dizisidir. Sezon sayısı bakımından değerlendirildiğinde ise bu unvanı 15 sezon süren Bizimkiler dizisiyle paylaşmaktadır.

ARKA SOKAKLAR KONUSU

Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Emniyet Müdürü Rıza Baba olur.

Dizi çekimlerinde tercih edilen iç mekan genellikle İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Vatan caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'dür. Dış çekimler için tercih edilen bölgeler Avrupa Yakası'nda Beyoğlu ve Şişli gibi ilçeler, Anadolu Yakası'nda ise Kadıköy ilçesidir.

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI KİMLER?

Zafer Ergin (Rıza Baba)

Şevket Çoruh (Mesut)

Özgür Ozan (Hüsnü)

İlker İnanoğlu (Engin)

Oya Okar (Selin)

Alp Korkmaz (Ali)

Ozan Çobanoğlu (Hakan)

Merve Oflaz (Bahar)

Nazlı Tosunoğlu (Nazike)

Yiğitcan Ergin (Cemal)

Ela Yörüklü (Ezgi)

Hülya Kalebayır Çelik (Ayla)

Tunç Oğuz (Arda)

Yüsra Geyik (Zeliha)

Onur Bay (Tekin)

Kerimhan Duman (Tunç)

Ecem öz (Şule)

Elvan Dişli (Pınar)

Efe Günay (Haydarberk)

Ada Baykan (Zeyno Bebek)

Garip Kont

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Arka Sokaklar Arka Sokaklar Arka Sokaklar Orhan Oğuz Orhan Oğuz İstanbul İstanbul İstanbul İstanbul Kanal D Kanal D Kanal D Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title