Haberler

Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı Ecem Öz güzelliği ile dikkat çekti

Güncelleme:

Yeni sezona bomba gibi giriş yapmaya hazırlanan Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın kızı Şule'yi bu sezon Ecem Öz oynayacak. Kısa sürede çok konuşulan isimlerin arasına giren genç oyuncu Ecem Öz güzelliği ile dikkat çekti.

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında olan Arka sokaklar 14'üncü sezona hazırlanıyor. Kadrosuna kattığı yeni isimlerle yeni sezona bomba gibi dönüş yapacak olan Arka Sokaklar'da, diziden ayrılan isimler kadar kadroya yeni giren isimler de merak konusu oldu.

EN ÇOK MERAK EDİLEN İSİMLERDEN

Son olarak Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü ve Gamze Topuz'u kadrosuna dahil eden Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın, Yeni sezon çekimlerinin başladığı dizide en çok konuşulan isimlerden biri de Şule Çoban'a hayat verecek olan Ecem Öz oldu.

Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı Ecem Öz güzelliği ile dikkat çekti

YAPIMCI DUYURMUŞTU

5 çocuğu olan Hüsnü Çoban'ın kızı Şule Çoban'a daha önce genç oyuncu Manolya Azize Aşık hayat veriyordu. Hüsnü Çoban'ın ikinci kızı olan Manolya Aşık'ın 14. sezonda diziden ayrılacağı yapımcı tarafından açıklandı.

Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı Ecem Öz güzelliği ile dikkat çektiManolya Azize Aşık

GENÇ OYUNCU YENİ BÖLÜMLERDE İZLEYİCİ KARŞISINDA OLACAK

Yeni Şule Çoban netleşti. Diziye 14.sezondan itibaren güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu Ecem Öz de katıldı. Şule'nin büyümüş halini canlandıracak olan Ecem Öz yeni bölümlerde karşımıza çıkacak. Dizide Hüsnü Çoban'ın kızı, Şule Çoban'a hayat verecek olan isim Ecem Öz 14 yıldır ajansa kayıtlı oyuncu.

Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı Ecem Öz güzelliği ile dikkat çektiEcem Öz

Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı Ecem Öz güzelliği ile dikkat çekti

Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı Ecem Öz güzelliği ile dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Topuz Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren Kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor?
500

Yorumlar (67)

Aziz:

Güzelliğini napalım Hüsnü çoban a hayırlı evlat olsun yeter :D

53
2
yanıtYanıtla
acunbabadeulan:

demek güzel görmesek güzel die yutturcaklar

35
8
yanıtYanıtla
bu ne ya.:

manolya azize çok daha güzel. ben hiç beğenmedim ecem i.

17
6
yanıtYanıtla
Sefer:

Manolya,nın kankasısın galiba

yanıt0
yanıt0
Selda:

Oğlunamı alacaktın Ecemi beyenmemiş

yanıt1
yanıt0
VEZIR:

BURNU KIM YAPMISSA ELINE SAGLIK :))

17
1
yanıtYanıtla
Gülcan:

Hemen bir kıskançlık fesatlık burnunu yaptırmayan çok az kişi var

yanıt0
yanıt0
Nilgün:

Allah yaratmış canım Kız 15 yaşında daha oku ögren olurmu

yanıt0
yanıt0
KRAL:

NE GÜZEL Mİİİİİ ? :D :D SİZ Bİ DOKTORA GİDİNDE GÖZLERİNİZE BİR BAKTIRIN

14
2
yanıtYanıtla
FESATLARA:

Bi resmini attırsana sende görelim çok merak ettim ama herkezin resmi buada gözükmez yazık sana

yanıt0
yanıt0
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title