Haberler

Arıza neden yok, bitti mi, final mi yaptı? Arıza bugün yok mu, neden final yaptı? Arıza final bölümü ne zaman yayınlandı?

Güncelleme:

Pazar günleri Show TV'de yayınlanan Arıza dizisi 18 Nisan Pazar günü yayın akışında yer almadı. Bunun ardından Arıza final mi yaptı, bitti mi, neden bitti? sorularının cevapları merak edildi. Peki, Arıza neden yok, Arıza bugün yok mu, bitti mi, yeni bölümleri olmayacak mı? Arıza ne zaman, saat kaçta? Arıza neden final yaptı?

Arıza bitti mi, final mi oldu? Arıza neden yok? Arıza neden final yaptı? Arıza final bölümü yayınlandı mı? Arıza ne zaman final oldu? Deraylar haberimizde.

ARIZA FİNAL Mİ YAPTI, BİTTİ Mİ, NEDEN YOK?

Arıza dizisi geçtiğimiz hafta Pazar günü final bölümü ile ekranlardaydı. Bundan dolayı bugün Arıza olmayacak. Final bölümünü Youtube resmi kanalından izleyebilirsiniz. Vatandaşlar Arıza dizisinin neden final yaptığını merak ediyor. Arıza dizisinin neden final yaptığı bilinmiyor. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

ARIZA FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Arıza Final Bölümüyle Pazar 20:00'de Show TV'de!

Arıza 30.Bölümde; Ali Rıza(Tolga Sarıtaş) bunca zamanıdır dost bildiği Muzaffer(Murat Daltaban) ile karşı karşıya gelmiştir. Burak(Olgun Toker) ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşamaktadır. Bubaskında ayrıca, verdikleri kayıpların yanı sıra can yoldaşı Fiko(Kemal Burak Alper) da ağır yaralanmıştır.

Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar.

Haşmet(Ahmet Mümtaz Taylan) ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken Halide(Ayça Ayşin Turan) başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. ÜstelikHalide'nin Ali Rıza'ya söylemesi gereken çok önemli bir haberi vardır. Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Arıza Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title