Haberler

Arıcılar Dagem'den Sertifikalarını Aldı

Düzce Üniversitesi (DÜ) Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi'nde (DAGEM) eğitim alan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi'nde (DAGEM) eğitim alan kursiyerler sertifikalarını aldı.

DAGEM'de gerçekleştirilen törende, merkezin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında düzenlediği 'Teknik Arıcılık Kursu'na katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Törende konuşan DÜ Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, kursiyerlere arıcılık hayatlarında başarılar diledi.

Rektör Çakar, DAGEM'in bölgesel kalkınmaya her zaman destek verdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Ürün çeşitliliğinin artırılmasını, arıcılığın sadece bal üretmek olmadığını polen, arı sütü, arı zehri, propolis gibi ürünler üretilerek, hem sağlık, hem de ekonomik alanında iyileştirmelerin yapılabileceğini gösteren DAGEM'e teşekkür ediyoruz. Bu merkez bölgesel kalkınmanın en güzel örneklerinden bir tanesidir. Bugün sertifika alan tüm arıcılarımıza başarılar diliyoruz, bol arılı, bol ballı arıcılık hayatları olur inşallah."

DÜ Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş ise, kursiyerlerin bölgesel kalkınmaya destek olmak amacıyla güzel bir projeye imza attığını belirtti.

Eğitim sürecinin sonunda da kursiyerlerin yanında olacaklarını ifade eden Uğraş, "Kursiyerlerimiz ilgili alanlarda üretim yapmaya başlarsa ürünlerini firmalara pazarlama konusunda yine biz destek olacağız. Köylerde hayatı canlandırmak için isteyen köylülerin her zaman yanındayız. Köylülerimizin de bu fırsatları kaçırmamalarını öneriyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Çakar, kursiyerlere eğitim sertifikalarını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Nigar Demircan Çakar Düzce Üniversitesi Rektör Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title