Haberler

Araban'da Polis Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenledi

Gaziantep'in Araban İlçe Emniyet Amirliği tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvasında Araban İlçe Hastanesi şampiyon oldu.düzenlenen halı saha futbol turnuvası...

Gaziantep'in Araban İlçe Emniyet Amirliği tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvasında Araban İlçe Hastanesi şampiyon oldu.

Araban İlçe Emniyet Amirliği bünyesindeki Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinesinde

düzenlenen halı saha futbol turnuvası Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait halı sahada gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan 16 takım arasında finale yükselen üç takımdan birinci olan Araban İlçe Hastanesi takımına kupa, madalya ve Cumhuriyet altını ödülünü Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 2. olan Araban TEDAŞ İşletme Şefliğine kupa, madalya ve yarım altın ödülünü Araban Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, 3. olan Araban Adliyesine kupa, madalya ve çeyrek altın ödülünü Araban Askerlik Şubesi Başkanı Personel Astsubay Başçavuş Ramazan Metin'in elinden aldı.

Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Turgut, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine emeği geçen Araban Cumhuriyet Başsavcısı Koray Keskin ve 6 kişiye plaket, İl ve Türkiye Tekvando müsabakalarında dereceye giren sporculara çeşitli ödüller ve antrenör polis memuru Adem Kaya'ya katkılarından dolayı plaket verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title