Haberler

Araba Camı Silen Çocuklar Emniyet Amirlerine Ceza Verdirdi

Van'ın En İşlek Caddelerinden Biri Olan Kazım Karabekir Caddesi Üzerinde Trafik Işıklarında Bekleyen Araçların Camlarını Silen Çocuklar Yüzünden, 3 Emniyet Amirine 2 Saat Nöbet Cezası Verildi.

Van'ın en işlek caddelerinden biri olan Kazım Karabekir Caddesi üzerinde trafik ışıklarında bekleyen araçların camlarını silen çocuklar yüzünden, 3 emniyet amirine 2 saat nöbet cezası verildi.

Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, makam aracıyla Kazım Karabekir ve Zübeyde Hanım Caddeleri'nin kesiştiği trafik ışıklarında durduğu sırada, aracının camları 2 çocuk tarafından temizlenmek istendi. Sokak çocukları konusundaki duyarlılığı ile bilinen Kesmez, bu olay karşısında telsizden Tuşba Polis Merkezi, İkinisan Polis Merkezi ve Çocuk Şubesi amirlerini anons ederek aynı noktada 2 saat boyunca nöbet ile cezalandırdı. Bu cezanın ardından 3 emniyet amiri söz konusu caddede nöbet tutmaya

başladı.

Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, 3 emniyet amirine verilen ceza ile ilgili olarak "Bu çocuklar bugün cam siliyorsa, yarın gasp, hırsızlık ve benzeri suçlar işleyebilir. Ben de karşılaştığım bu manzara karşısında görevlerini ihmal ettikleri gerekçesiyle emniyet amirlerine böyle bir ceza verdim" dedi.

(ŞAK-MET-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title