Haberler

Konya'da Ev Yangını

Güncelleme:

Konya'da bir apartmanın merdiven boşluğunda çıkan yangın, panik yarattı.

Konya'da bir apartmanın merdiven boşluğunda çıkan yangın panik yarattı. Dumanların binayı sarması üzerine korkarak 1,5 yaşındaki çocuğu ile 3'ncü kattaki evinin camına çıkan anne Özlem Korkmaz, itfaiye ekipleri tarafından merdivenle kurtarıldı. Gözyaşlarına hakim olamayan anne aşağıya iner inmez çocuğuna sarılması dikkat çekti.

Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Abdülezel Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın merdiven boşluğunda meydana geldi. İddiaya göre merdiven boşluğunda bulunan ağaç parçaları henüz belirlenemeyen nedenle yandı. Alevler kısa sürede büyürken apartman sakinleri binayı hemen boşaltarak durumu itfaiyeye bildirdi. Bu sırada 1,5 yaşındaki çocuğu Ömer Efe Korkmaz ile 3'ncü kattaki evinde bulunan anne Özlem Korkmaz (29) dumanların binayı sarması üzerine nefes alabilmek için cama çıktı. Anne ve küçük oğlunu kurtarabilmek için itfaiye ekipleri dairenin bulunduğu yere merdiven uzattı. Özlem Korkmaz ve küçük oğlu pencereden alınarak aşağıya indirildi. Anne Korkmaz aşağıya iner inmez ilk iş olarak oğluna sarılarak gözyaşı döktü. Dumandan etkilenen anne ve oğlu olay yerinde hazır bekletilen ambulansa alınarak tedavi edildi. Anne ve oğlunun durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangın ise itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede sördürülerek kontrol altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Efe Korkmaz Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title